Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy mondaná el ezt?

Figyelt kérdés

Elkaptam egy nemibeteg féleséget a torkomban, és lehet a párom elkapta.

Volt egy éjszakás kalandom mikor szakítottunk és lelki padlón voltam de most újra össze jöttünk és ez kijött rajtam és kezelni akarom magam és valahogy kéne hogy ő is kezelje magát de nem tudom hogy mondjam el, neki hogy ne szakítson velem.

2019. dec. 11. 08:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére olyen helyzetbe sose kerülnék, az egyéjszakás kaland nem az én stílusom. Egyébként én is kezdtem újra kapcsolatot régen. Lophasz sem változott, totál felesleges időpocsékolás volt. Inkább szakíts te, aztán mondd el neki, hogy kezelje ki ő is magát.
2019. dec. 11. 08:43
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Vállald a felelősséget a tettedért. Ilyen a világon nincs, hogyha szeretsz valakit és bár szét is mentek, egyből másnál vigasztalódsz. Ez nem emberi magatartás.
2019. dec. 11. 09:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tehát orálisan kielégítettél valakit egyéjszakás kapcsolatban, no comment.

Javaslom mond el neki, mert úgyis kiderül. Borítékolhatod, hogy kidob!

2019. dec. 11. 09:05
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
'Dragam, turos f-aszt szopkodtam, mert annnnyira magam alatt voltam, hogy ez volt az egyetlen jarhato ut, legyszives kezeld magadat te is, mert nekem annyi eszem sincs, hogy ne vegyem idegen faszi nemiszervet a szamba'.
2019. dec. 11. 09:16
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg az orvossal beszéld meg,hogy fel tud-e írni Neki is gyógyszert anélkül,hogy megjelenne a rendelésen.

Aztán adagold be Neki,hogy vírusos "valami", ami fertőző.

Bár ez nagyon-nagyon kamuszagú, és kevés esély van rá,hogy végig tudd vinni.

Ha viszont őszinte vagy még azzal is számolnod kell,hogy szakítás lesz belőle.

Gondolj bele...szakítottatok, máris jött az egyéjszakás, ami még valamennyire elmenne, de az,hogy rögtön olyan helyzetbe keveredtél egy olyan pasival akitől összeszedtél valamit amivel megfertőzted Őt..hát nem tudom mennyire fogadja ezt el.

2019. dec. 11. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
5-ös válaszolóval értek egyet!
2019. dec. 11. 10:57
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
nem voltatok együtt, viszont ha ezt eltitkolod később nagyobb baj lehet belőle.
2019. dec. 11. 11:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy nagyobb baj lehet belőle de tényleg nem akarom újra elvesziteni. És nem tehetek arról hogy pont egy beteg palival találkoztam köszönöm a válaszokat meg próbálom valahogy meg oldani.
2019. dec. 11. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha egy egyéjszakásban volt eszed valakit leszopni, ezt is meg merheted lépni... Én is kivágnálak, nagyon guszta.
2019. dec. 11. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Baj lesz ebbű more!
2019. dec. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!