Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok a lánybarátját hivja el állandóan vásárolni magával?

Figyelt kérdés
többek között alsóneműt...
2010. júl. 19. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
95%
Szerintem mond neki,hogy neked is lenne kedved elmenni vele egyszer vásárolgatni,és majd meglátod mit szól hozzá!Vagy kérdezd meg töle,hogy neki jól esne ha egy másik fiúval mennél vásárolni?Ráadásul alsónemüt!!!!
2010. júl. 19. 21:43
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

én nehezen viselném,vagyis leginkább nem viselném el...

rajtam kivül 1 nővel mehet párom pl vásárolni,az pedig az anyja...lánybarátokat "sikerült" kiiktatni...igaz ehhez idő kellett:D

13/23 anonim ***** válasza:
80%
ha régen is divat volt, akkor nem akadnék ki, hisz olyankor dumcsizgatnak stb!Nyugi ne legyél féltékeny mert én úgy látom nincs okod!
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
hee?? mi meg a párom lányhaverjához járunk grillezni, meg vacsizni néha :D
2010. júl. 19. 21:44
 15/23 A kérdező kommentje:
igaz, csak én nem nagyon hiszek ebbe a fiulány barátságban. vagy a barátság előtt vagy közben vagy utána, de valami úgyis kell, hogy történjen köztük. valaki mindig többet érez egyszer!!!
2010. júl. 19. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha így állsz hozzá magd intézed el,hogy ugy legyen. Egyébként meg miért nem mondod neki,hogys te is szívesen máéz vel?
2010. júl. 19. 21:46
 17/23 A kérdező kommentje:
azért, mert úgy gondolom, ha nem hívott magával, akkor nem szeretné, hogy menjek. én meg nem erőszakolom rá magam!
2010. júl. 19. 21:48
 18/23 anonim ***** válasza:
47%

"lánybarátokat "sikerült" kiiktatni...igaz ehhez idő kellett:D"

Szééééééééééééééééééééép :D

2010. júl. 19. 21:55
 19/23 anonim ***** válasza:

nekem a legeslegjobb barátom fiú. és soha nem volt köztünk semmi más, én sem akarom, és ő sem akarja...

szóval van ilyen.

2010. júl. 19. 22:05
 20/23 anonim válasza:
100%
Én a saját példámat tudom említeni : friss volt a kapcsolatunk a párommal ( később összeházasodtunk :) ) , amikor elhívtam egyik barátnőmet vásárolni. Romantikus estét terveztem, ahhoz akartam szexi fehérneműt, finom bort,stb. Hogy tuti legyen , hívtam egy fiú barátomat, edzőtársamat is, akivel sokat voltunk együtt, közös sport, ráadásul egy utcában laktunk, hasonlóan gondolkodtunk, stb., gondolván, hogy egy pasi csak jobban ér ahhoz, mit izgat fel egy másik pasit, illetve milyen bort vegyek, mi legyen a menü. (pl. egyszer csináltam hagymás rostélyost, ami finom is lett, de mint kiderült a fiúknak attól kegyetlenül kell phingani - szóval ennyit a romantikáról. A kedvesem szinte vért izzadt, hogy visszatartsa, én meg nem értettem, hogy miért ment haza olyan hamar, csak depiztem keményen. :) ) Na, az ilyen "balesetek" elkerülése miatt hívtam a fiúbarátomat. Előző nap mondtam a kedvesemnek, hogy csajos shopping lesz, majd este talizunk. Éjjel megjött a barátnőmnek, jól begörcsölt a hasa,nem tudott jönni, szóval maradtunk ketten a fiú barátommal. Épp jöttünk ki a parkolóba az egyik plázánál, szatyrokkal megpakolva, amikor a kedvesem a kollégájával pont ment ebédelni. Jól meglepődött, hogy csajos shopping helyett egy pasival lát, de nem szólt semmit. Kényelmetlen volt a helyzet, amit a fiú barátom a következővel akart oldani : "Te Jani! Irigyellek ám! Olyan izgalmas estétek lesz - hajjaj!" "Miért is?"- kérdezett vissza a párom. Erre a bejárattól kb 10 méterre elővette a barátom az egyik szatyorból a frissen vásárolt tangát meg melltartót és mutogatta, hogy ez lesz rajtam este és ugyan már köszönje meg a párom neki, mert ő beszélt rá a bordóra, mert jobban áll nekem , mint a fekete... Este romantika helyett "megkaptam a beosztásom". Addig bennem fel sem merült, hogy jobban szeretné a kedvesem, ha együtt vásárolnánk, nem tetszik neki a "meglepetés ereje". Szóval szerintem beszéld meg a barátoddal, lehet, hogy ő is - akárcsak én - jószándékúan meg akar lepni.
2010. júl. 19. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!