Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Baj nektek, ha a nő nem annyira romantikus?
Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 21:45
1/9 anonim válasza:
Nekem nem baj, annyira én sem vagyok romantikus.
2/9 anonim válasza:
Ez pontosan mit jelent, miben nyilvánul meg?
4/9 anonim válasza:
Leszarom csak tudjon jól masszírozni!
5/9 peca1000 válasza:
Szex közben úgysem szeretek romantikus dolgokról beszélni, meg egyébként sem :)
Dehogy baj ez, inkább áldás :)
6/9 anonim válasza:
Én nő vagyok, férjezett, 2 gyerekünk van. Szerintem nem baj, inkább örültek neki hogy nem hisztizek, nem drámázok, nem kell Alkonyat mozifilmet nézni, nem kell rózsa 🙂 vannak hobbijaim, szeretek utazni, vannak barátnőim, csak mi nem műkörmöshoz, hanem pl lovagni járunk együtt.
7/9 anonim válasza:
Bajnak baj, de romantikus nők nem léteznek, ezért nem kizáró ok.
8/9 anonim válasza:
Mindig lesz olyan férfi, akinek ez baj. Ez egy nagyon jó szűrő, mert hiába a vonzalom, hosszú távon ezzel az ellentéttel csak kikészítenétek egymást. Bennem is értékeli a párom, hogy rosszul vagyok a klisés romantikától és nem kell semmilyen elcsépelt közhelyet együtt megélnünk, de volt már nem egy férfi aki egy romantikátlan jégcsapnak titulált. Szerencsére nagyon sokfélék vagyunk és minden fajta emberből van elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!