Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni szeretnék egy normális fiúval, de mégis hol? Vagy már nincsenek ilyen normális felfogású fiúk?

Figyelt kérdés

Lehet, túl nagyok az elvárásaim? Legyen megértő, megbízható, őszinte, hűséges, /mosolygós/, tudja élvezni az életet, ne legyen olyan bulizós, ne azért legyen együtt egy lánnyal, mert szép a lány.

Amúgy én 17 éves lány vagyok. Pest megyei. És komoly kapcsolat lenne az ideális számomra.

Sehol nem lehet már 'találni' ilyen normális felfogású fiút?

2010. júl. 19. 19:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
megértő, megbízható, őszinte, hűséges. ezek nálam alap dolgok oda vissza. am sok sikert :) 25/F
2010. júl. 19. 21:46
 22/23 anonim ***** válasza:

heh még nem is beszéltünk de már ismered a tulajdonságaim

Sajna nm pest megyei vagyok de különben én is hasonló cipőben járok

2010. júl. 19. 22:14
 23/23 anonim ***** válasza:
18/f
2010. júl. 19. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!