Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni szeretnék egy normális fiúval, de mégis hol? Vagy már nincsenek ilyen normális felfogású fiúk?
Lehet, túl nagyok az elvárásaim? Legyen megértő, megbízható, őszinte, hűséges, /mosolygós/, tudja élvezni az életet, ne legyen olyan bulizós, ne azért legyen együtt egy lánnyal, mert szép a lány.
Amúgy én 17 éves lány vagyok. Pest megyei. És komoly kapcsolat lenne az ideális számomra.
Sehol nem lehet már 'találni' ilyen normális felfogású fiút?
én mosolygós,őszinte ember vagyok :D
szerintem lehet találni. :D
F/16
Csajok várom a priviket....:P
17f
De lehet.....csak neked 1 problémád van.Te egy olyan srácot keressel aki csakis rád figyeljen minden pillanatba, és ha nem teszi rögtön megsértődsz.(ezt a szövegedből lelehet vonni igen).
Féltékeny típus vagy, azaz már egy lány ismerősével találkozna, vagy csak összefutnátok, már akkor bedurciznál....
Ismerem az ilyen lányokat és igen általánositok....
Gyakori kérdékeken kéne ismerkedős témát nyitniXD simán az lenne leghamarabb szét offolvaXD
amúgy manapság ilyen korombeli haver sincs sok nem hogy helyes pasi xD...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!