Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni szeretnék egy normális fiúval, de mégis hol? Vagy már nincsenek ilyen normális felfogású fiúk?

Figyelt kérdés

Lehet, túl nagyok az elvárásaim? Legyen megértő, megbízható, őszinte, hűséges, /mosolygós/, tudja élvezni az életet, ne legyen olyan bulizós, ne azért legyen együtt egy lánnyal, mert szép a lány.

Amúgy én 17 éves lány vagyok. Pest megyei. És komoly kapcsolat lenne az ideális számomra.

Sehol nem lehet már 'találni' ilyen normális felfogású fiút?

2010. júl. 19. 19:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én is ilyen fiút keresek, de nem találok ,vagyis a közelemben nem :(
2010. júl. 19. 19:56
 12/23 anonim válasza:

én mosolygós,őszinte ember vagyok :D

szerintem lehet találni. :D

F/16

2010. júl. 19. 19:57
 13/23 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon érdekes mert énis ilyen csajt keresek.
2010. júl. 19. 19:58
 14/23 anonim ***** válasza:

Csajok várom a priviket....:P

17f

2010. júl. 19. 19:59
 15/23 anonim ***** válasza:

De lehet.....csak neked 1 problémád van.Te egy olyan srácot keressel aki csakis rád figyeljen minden pillanatba, és ha nem teszi rögtön megsértődsz.(ezt a szövegedből lelehet vonni igen).

Féltékeny típus vagy, azaz már egy lány ismerősével találkozna, vagy csak összefutnátok, már akkor bedurciznál....

Ismerem az ilyen lányokat és igen általánositok....

2010. júl. 19. 20:00
 16/23 anonim ***** válasza:
nyissatok társkeresőt komolyan mondom:D
2010. júl. 19. 20:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Gyakori kérdékeken kéne ismerkedős témát nyitniXD simán az lenne leghamarabb szét offolvaXD

amúgy manapság ilyen korombeli haver sincs sok nem hogy helyes pasi xD...

13/L

2010. júl. 19. 20:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az az önző típus szerintem. Nem vagyok az a féltékeny típus sem, csak ha van rá okom. Nem várom el, hogy minden nap, minden egyes percben velem legyen. Általában szoktam hagyni szabad teret a páromnak, ha van. Neki is lehetnek lány ismerősei, hisz Nekem is vannak fiú ismerőseim. Jó, volt rá példa, hogy a volt párom találkozott egy lány ismerősével, én meg levágtam a hisztit, de meg is volt rá az okom, úgy gondolom, mert elég rossz dolgokat hallottam arról a lányról, ezért nem igen voltam oda, mikor néha néha találkozgattak. De eddig ez volt az első ilyen eset, hogy egy másik személy miatt hisztiztem. És igen, azért elvárom, hogy törődjön velem, és ne játszon velem.
2010. júl. 19. 20:40
 19/23 A kérdező kommentje:
20:00nak írtam.
2010. júl. 19. 20:40
 20/23 anonim ***** válasza:
nekem is jöhetnek a privik.:DD 16/L
2010. júl. 19. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!