Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez még menthető? Nekem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még menthető? Nekem kell változtatni vagy neki?

Figyelt kérdés

Mostanság kevés időt töltünk együtt a párommal, úgy igazán minőségit. Találkozunk este fáradtan az órák után vagy órák közt mikor sietni kell de ez nekem nem elég (egyetemre járunk). Szerinte a kis dolgokat is értékelnem kellene, pèldaul ha beugrunk egy kávézóba óra előtt. Ez így jó de az órák közti találkozóknál mindig sietés a vége. Este meg fáradt és nem sok mindent lehet vele kezdeni. Régen hétvégen is találkoztunk de mostanában nem, vagy azért mert lefáradt a hétvégére (mikor volt péntek délután tömbösített órája) vagy nekem kellett zh-ra készülni. Vagy családi problémái voltak.

Még egy hetet vagy maximum kettőt kellene kibírni egész napos találka nélkül.

Persze nekem néha a szex is hiányzik de az sincs meg jó lenne kettesbe lenni vele, amit hétköznap nem lehet megoldani.

A lényeg, hogy engem ezek frusztrálnak, neki is mindig negatív dolgokat mondok, megharagszok rà ezért ő meg fokozatosan eltávolodik.

Amúgy mindig érdeklődik felőlem, olykor vesz nekem valami csokit, hogy jobb kedvem legyen, meg felugrik kis időre órák utàn is. Nem hanyagol teljesen de ahogy ez nekem kevés, úgy távolítom el őt.

Ezek tőlünk független dolgok miatt vannak. Ne legyek elégedetlenkedő és vigyorogjak akkor is nem jó nekem mert így megtartom és majd ő maga akar velem többet lenni? Vagy mondjam ki mindig amit érzek akkor is ha ezzel eltávolodik?

Mikor még 3 het volt a szorgalmi időszakból én azt mondtam, hogy sok a 3 hét ha annyira kevés a minőségi idő..akkor soknak tűnik... ő meg azt mondta, hogy nem sok, utána lesz idő bőven. Ebből is látszik a könböző felfogásunk.

2019. dec. 6. 07:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Úr isten, hát ez szörnyű.

Mondom, ez tiszta dedó. Ha egy egyetem miatt ennyi baj van, nem tudom, mit fogtok lenyomni, ha melózni kell majd. Ja, akkorra már nem lesz meg ez a kapcsolat, szóval igazából mindegy is.

2019. dec. 6. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Neked kellene változtatni a türelmetlen, hisztis, önző hozzáállásodon, de úgyse fogsz ő pedig meg fogja ám unni. Töröltesd nyugodtan ezt a választ is, de attól még, hogy nem tetszik, nem lesz kevésbé igaz.
2019. dec. 6. 13:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Most akkor felteszek egy kérdést de minden bántó szándék nélkül: ezek szerint ti szó nélkül hagynátok ha hetekig nem lenne egy normális este sem amit együtt tölthettek? Mármint nem úgy hogy például fél óra beszelgetés és ennyi vagy 1-2 óra közös munka és mindenki haza... hanem úgy hogy egyetlen este sincs amikor csak úgy pihentek együtt, egymáshoz bújtok. Meg amikor hetekig szex sincs meg hetekig nem tudtok kettesben lenni. Maximum úgy, hogy egy szobába vagytok de vannak még a lakásban rajtatok kívül vagy esetleg még úgy sem. Tehát ti erről egy rossz szót se szólnátok a párotoknak, esetleg mosolyognátok is hozzá?
2019. dec. 6. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
De most komolyan, mit vársz tőle könyörgöm? Ne járjon be egyetemre? Ne tanuljon? Szarja le a családját? Ha meg akar halni a fáradtságtól akkor is téged ugráljon körbe? Szörnyen önző vagy és teljesíthetetlen dolgokat vársz el a párodtól. Egy ilyen helyzetben a maximumot amit lehet azt megteszi. Ha te 2-3 rosszabb hét után ennyit hisztizel akkor nem a pároddal van a baj.
2019. dec. 6. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak azt tudnám, hogy ennyire nulla problémamegoldással hogy a túróba jut be valaki egyetemre. Költözzetek össze! Ha erre nincs pénz, aludjatok egymásnál. Igen, el kell viselni a szomszéd szobában lévô embereket. Ha meg a barátodnak nincs igénye ilyesmire, akkor el kell gondolkodni a kapcsolat jövôjén.
2019. dec. 6. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
Eloszor is, nem fordulna elo ilyen, mert kifogasok helyett megprobalnank megoldani a talalkozast. Nincs olyan , hogy nem lehet, ha kell tobbet utazik valamelykunk vsgy mit tudom en, csak ugye a kenyelem..masodszor ha valami oknal fogva megsem tudunk talalkozni, meg szexelni, nem a paromat fogom ezert szapulni. :D komolyan ne haragudj de rohadt erthetetlen vagy. Mar a masodik kerdesed, amit latok, de szerintem nem is akarod megerteni miert rossz ez a hozzaallas. Uszkalsz a szarban, de nem masznak ki, mert mindig van valami kifogasod miert nem. Ez igy nem parkapcsolat. Kb a haverommak talalkozok ennyiszer, nem a csajommal.
2019. dec. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!