Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a páromnak felesége és családja van. Mit tegyek?
Mentségére váljon, ő jelentette be tegnap.
4000 km van köztünk. Ő egy harmadik országban dolgozik, a csaladja nem magyar. Van egy 1 éves és egy 3 éves gyermeke, neje.
Az ékszerésznél jelentette be, jeggyűrűt vitt el venni nekem.
Nem tervezte szerintem, hogy elmondja, csak annyira szeretjük egymast és már ez esküvőről áradoztunk, amikor megtört, sírt és elmondta.
6 havonta látja őket, elválni nem akar, a parom szüleivel él az asszony a gyermekekkel. Egy szegény országban, ide 7000 km re.
Nekem is van 3 kisiskolásom.
Tegnap felvázoltak neki néhány lehetoseget:
1. Vagy marad minden így és mi szetmegyünk.
2. Vagy elválik, és ha a neje akarja a gyermekeket, akkor nevelje őket, csak nem normalis, hogy utána az examyosnal élnek,
3. Vagy ha a nő nem szeretné nevelni a gyermekeket, akkor neveljük mi őket.
Ő azt mondta, hogy elválni nem akar, mert az asszonya jó asszony, és nem gondolta volna ő, hogy beleszeret másba. Azért nem laknak vele a munkahelyeul szolgáló országban, mert az asszonynak az modern.
Azt mondta, szíve szerint 2 csaladot “tartana”, mert szereti a gyermekeit és minket is.
En mondtam hirtelen, hogy erről szó sem lehet.
Mindtam neki ennyi, fejezzük be.
Azota irt 2 dolgomra 2 reakció levelet. Az utolsó an ugy fogalmazott, hogy sajnálja, hogy nem tette meg azt, hogy elválna.
Potolhatatlan vagyok neki, szeret, ugy érezte magát velem, mint a hőségben az ember egy frissítő fuvallattól. (Így magyarra forditva kicsit hülyén hangzik, na mindegy.)
Hiányzik baromira, állítólag en is neki, azt hallom, hogy be van gubózva.
Szeretem nagyon, olyan dolgokat tett mint egy romantikus filmben raadasul folyton. De erkölcsileg, morálisan mi lenne a normalis döntés?
Volt egy leanyzo, egyutt nottunk fel. Teljesen rendben volt, jol nezett ki, de abszolut nem volt noies. Aztan Debrecenben az egyetemen felszedte egy arab srac. A szulei meg voltak kergulve tole, plane a tavolbol semmi rahatasuk nem maradt a lanyukra. Evekig tartott a romanc. Ott akkor jott a feketeleves, amikor a srac szolt, hogy a szulei hazarendeltek hazasodni, mert kineztek neki a feleseget. Miutan visszajott is tette a szepet, alig birtuk a csajszit levenni rola. Vegul sikerult. Azota sem volt senkivel hosszu ideig, aztan most par honapja hazasodott. Ez is titokban volt, de itt meg a szuk csaladi kor tudott rola. Mindezt ugy, hogy ugyved lett belole, tehat kifejezetten nem az ostoba kategoria.
Nem, nem te vagy az elso, akit atvertek az erzelmei. Te talan konyebben menekulsz, hiszen ott vannak a gyerekeid, nem maradsz egyedul. Az eltero kulturanak ez az ara. 500 millio ember el europaban, szerintem mindenkinek van boven lehetosege hasonlot ertekrendut valasztani. En nem is ertem ezeket a helyzeteket. Hogyhogy nem jelent red flag-et az idegen kultura? Mindegy, hogy japan, arab, szumatrai, vagy barmi mas, garantalt, hogy merfoldes szakadekok lesznek koztetek a szocializacio teren. Par szal rozsa meg kedves gesztus ezt nem fedheti el. Hihetetlen pocsek emberismeret kell hozza, hogy ezek fel sem merulnek. Az egesz egy szinjatek volt es el akart csalni teged is a lanyaiddal egyutt. Gondolhatod, hogy mit usztatok meg...
43F
Az ő kulturájában többnejűség van? Mondd, még mit tudsz a kulturájáról? Azt pl tudod e, hogy náluk a nő semmibe sincs nézve, nem beszélhet, nem öltözhet úgy, ahogy akar. Az ő kulturájában a fizikai bántalmazás, és erőszak teljesen természetes dolognak számít?
Amit most mutat feléd, az csak a látszat. Hátsó szándékot keresd, lehet valami hivatalos iratra van szüksége, azért akar a férjed lenni. Az esküvő után meg a hajadnál fogva fog rángatni, és hiába könyörögsz majd, ő jól kinevet.
Nehogy szóba állj vele újra, ha jót akarsz magadnak és a gyerekeidnek! És ne gondold, hogy a család eltitkolása volt az egyetlen hazugsága. Óóóó...nem! Ezek lehazudják a csillagot is az égről. Főként,ahogy az utolsó is mondta, ha papírokra van szüksége. Ha erre akar felhasználni, nyugodt lehetsz, a kinti családja tud róla, együtt csinálják. Nehogy azt hidd már, hogy nem küldött pl. pénzt haza. Dehogynem.
Elvesz egy európait...megteheti, mert a kinti házassága itt nincs nyilvántartva, amúgy is gondolom csak vallási esküvője volt ( ami persze az ő kultúrájában többet számít, mint egy hivatalos), megszerzi amire szüksége van és tovább áll. Lehet, hogy nem válik el tőled, te lehetsz a 2. feleség, de lesz még ott 3. meg 4. is. Hiszen 4 feleséget enged a vallásuk.
És mégegyszer: ami biztos, európai nőt ők soha, de soha nem szerelemből vesznek el! ( Sem az arabok, sem a fekete afrikaiak. Tisztelet a pár % kivételnek.) Az, hogy nem adtál neki pénzt, semmit nem jelent, mert valószínűleg nem a pénzre van szüksége. Megkérdezted már pl., hogy milyen státuszban tartózkodik Európában? ( tartózkodási, letelepedési, állampolgárság)
De még ha a papírjai tisztázottak is, hány olyat hallani, hogy pénzmosásra használják az itteni partnert. Nagyon vigyázz! Ne sodord bajba a gyerekeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!