Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fogad el a párom családja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HUNjadepocok kérdése:

Nem fogad el a párom családja ezzel próbálnak szétválasztani minket? 22/F és 18/F

Figyelt kérdés

Már több mint 2 éve vagyunk együtt.

Abból 1 év távkapcsolat és évi 5-6szor tudtunk találkozni pár nap erejéig.

Akkor még tanultunk.

Utánna már egy éve feljöttem hozzá budapestre videkről lakni és dolgozni, hogy együtt legyünk. Pár hónap után újra fél évig ugy mond ritkánábban találkoztunk munka hely és szállás váltás miatt. De már 4hónapja vissza jöttem pestre és egy kerületben is élünk. Viszont a családja még látni sem akar és hozzájuk sem mehetek ha otthon vannak a szülők.

Eddigi két év alatt max 7szer aludtunk együtt... és most teltbe a pohár nálam mert bármit szeretnék, mondjuk közös napokat vagy együttalvást vagy csak menjünk el hozzám vidékre, hogy meg mutassam milyen és hogy hol nőttem fel. Semmit nem engednek. Annyira manipulálják és keretek közé helyezik. Anyósnak üásin férje van és az apósom az normális. De az anyja és az új férje nem fogad el.

Konkrétabban szólva anyós szorakozik velem és elöbb engedi el bulizni és lerészegedni az éjszakába bárkivel mint hogy velem töltse az estét. Az új férje még úgy sem hajlandó velem találkozni, hogy már a barátnőmet eljegyeztem mert szeretem. És plusz a hapi alkoholista nem kicsit. És pár hete kezdett ez miatt megromlani a kapcsolatunk mert igen férfi vagyok és nekem is szükségem a törődésre és a párom fizikai közelségére. De az hogy heti párszor és csak pár órát tudunk együtt lenni nekem ez édeskevés. Plusz már a sey is ritkábban van. És azért fiatalok vagyunk könyörögöm..... a párom még tanul és szeretne is még tanulni de egyszerüen anyira meg tudják zsarolni a szülei mindennel hogy szerintem fél tőlük. És nem akarom megvonni a tanulást de egyszerüen nem képes kiállani magáért és értünk. Ha valamit még tudni szeretnétek akkor kérdezzetek. Nagy vonalakban ennyit írok. Szerintetek mit tegyek? Hadjam el? Vagy várjak? Őszintén szeretem is de ez már sok nekem és elhagyni sem szeretnék mert nem akarok egyedül lenni és neki fájdalmat okozni. Bár sokszor már nem tudok mit.kezdni a magánnyal és azzal hogy egyedül én probálok valamit tenni ezért. És most meg gyerekesnek hív és nem tudok tervezni előre mert folyton kérem vagy kicsit eréjesebben mondom hogy álljon a talpára értünk. De nem fogja fel hogy mit tesz velem milyen lelki fájdalmaim vannak és azz sem hogy én ebbe bele fogok rokkani mert nem azért hagytam ott a családomat vidéken hogy ne legyen boldog és hogy ne legyen párom.... köszii hogy elolvastad.

2019. okt. 28. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Hagyd ezt a szegény lányt békén mielőtt elszarod a jövőjét az érzelmi zsarolásoddal. Magadnak meg keress egy pszichológust meg egy nyelvtan tanárt, mert mindkető nagyon rád fér.
2019. okt. 28. 11:11
 2/7 Savlekotő ***** válasza:
64%
Engedd el,keress szakembert tedd magad rendbe lelkileg és keress egy fiút akivel ez kölcsönös,mert vele nincs jövőd,vén fejjel sokat láttam,ami ilyen nyögve nyelős azt nem szabad erőltetni.
2019. okt. 28. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Biztos, hogy a szülők nem engedik és nem a lány nem akar veled lenni?
2019. okt. 28. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Most már ki a fiú és ki a lány?Vagy melegek vagytok?

Nem értem.

2019. okt. 28. 12:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocsi. 22/F és 18/l

És nem akarom zsarolni csak szeretném tudni, hogy most mi van pontosan.

A helyesírásom és a nyelvtani hibákat nézzétek el mert teljesen stresszelek már napok óta. Tanácsokat köszönöm. és én is gondolkodtam a hogy kell egy pszichiáter vagy egy agyturkász nekem, hogy át tudjak lendülni pár hibámon. Meg gondoltam párkapcsolati tanácsadáson is mert nem akarok, hogy vége legyen a kapcsolatunknak próbáljuk megbeszélni de nem igazán jutunk egyről a kettőre.

2019. okt. 28. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, tudod, hogy ez rajta múlik. A párom anyja ugyanilyen volt velem. Kitalálta, hogy én a pénzre megyek és mivel a párom lakása az ő nevén volt, konkrétan nem engedte, hogy betegyem a lábam a páromhoz. Meg a párom fejét is elkedzte teledumálni, csak sikertelenül...

A páromnak elege lett és megmondta kereken-karikán az anyjának, hogy amíg így viselkedik velem és nem kér bocsánatot, addig ne keresse (mert nem csak vele csinálja, hanem vele is). Visszaadta a kulcsokat, átköltöztünk hozzám és magasról szarunk arra, hogy mit gondol. Az esküvőnkre sem akarjuk meghívni, csak ártani tudott nekem is meg a gyerekének is.

Felnőttek vagyunk. Ti is azok vagytok. Ha a párod nem képes kiállni értetek, akkor nem te vagy a fontos.

2019. okt. 28. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a fenébe. Ha szeretne sűrűbben találkozni veled és tényleg igazán szeretne, akkor kiállna melletted és nem hagyta volna eddig fajulni a dolgot.

Igen, valóban fiatal még és a tanulás az első. De attól még találkozhatna veled egész nyugodtan. Az ott alvást ha nem engedik, még azt is megèrtem, de itt nem csak erről van szó.

2019. okt. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!