Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a páromnak felesége és családja van. Mit tegyek?
Mentségére váljon, ő jelentette be tegnap.
4000 km van köztünk. Ő egy harmadik országban dolgozik, a csaladja nem magyar. Van egy 1 éves és egy 3 éves gyermeke, neje.
Az ékszerésznél jelentette be, jeggyűrűt vitt el venni nekem.
Nem tervezte szerintem, hogy elmondja, csak annyira szeretjük egymast és már ez esküvőről áradoztunk, amikor megtört, sírt és elmondta.
6 havonta látja őket, elválni nem akar, a parom szüleivel él az asszony a gyermekekkel. Egy szegény országban, ide 7000 km re.
Nekem is van 3 kisiskolásom.
Tegnap felvázoltak neki néhány lehetoseget:
1. Vagy marad minden így és mi szetmegyünk.
2. Vagy elválik, és ha a neje akarja a gyermekeket, akkor nevelje őket, csak nem normalis, hogy utána az examyosnal élnek,
3. Vagy ha a nő nem szeretné nevelni a gyermekeket, akkor neveljük mi őket.
Ő azt mondta, hogy elválni nem akar, mert az asszonya jó asszony, és nem gondolta volna ő, hogy beleszeret másba. Azért nem laknak vele a munkahelyeul szolgáló országban, mert az asszonynak az modern.
Azt mondta, szíve szerint 2 csaladot “tartana”, mert szereti a gyermekeit és minket is.
En mondtam hirtelen, hogy erről szó sem lehet.
Mindtam neki ennyi, fejezzük be.
Azota irt 2 dolgomra 2 reakció levelet. Az utolsó an ugy fogalmazott, hogy sajnálja, hogy nem tette meg azt, hogy elválna.
Potolhatatlan vagyok neki, szeret, ugy érezte magát velem, mint a hőségben az ember egy frissítő fuvallattól. (Így magyarra forditva kicsit hülyén hangzik, na mindegy.)
Hiányzik baromira, állítólag en is neki, azt hallom, hogy be van gubózva.
Szeretem nagyon, olyan dolgokat tett mint egy romantikus filmben raadasul folyton. De erkölcsileg, morálisan mi lenne a normalis döntés?
Csak egy fellángolás vagy neki. Szerinted annak a férfinak milyen a jelleme, aki a családja mellett szeretőt tart?
Gusztustalan
Meg az is, hogy ezek után vágysz rá, nekem biztos hányingerem lenne tőle, ha velem csinálná a párom.
A pasidnak nem jelent semmit A Nő, A Család. Ilyen emberrel nem szabad kezdeni, pár év múlva te is pontosan ugyan úgy jársz, mint a felesége, ott hagy téged a gyerekeitekkel. Tényleg erre vágysz?
Hat ő őzike szemekkel kijelentette tegnap, hogy második feleség az ő kultúrájában nagyon is komoly dolog.
És nagyon szép, hogy idáig eljutottunk, mert ő nem is gondolta volna, hogy ilyen érzéseket fogok kiváltani belőle, hogy házasságig menjen a dolog.
En meg azt valaszoltam visítva, hogy nem fogok sorszámot húzni, attol többre tartom magamat kössz.
:D
Hát mindjárt gondoltam, hogy arab országból való.
Úgy teszel, mint aki sosem olvasott a gyakorin ilyen sztorit. Mit tegyél? Szerinted mit? Felnőtt ember vagy, nem? Nyilván felejtsd el... De ha neked ez így jó és hagytad, hogy a felesége és a gyerekei elől elegye meg elba..ssza veled a pénzt.. Na. Te se vagy jobb.
Ha egyedül lennél, akkor is szenvednél, de három gyereket ilyen helyzetbe nem hozhatsz!
Felejts el a szép szavakat, meg az ígérgetést, neked tűrnöd kellene, és hallgatni, mert neki kötelezettségei vannak.
A sztori mindig ugyanaz:
Arab pasi feljön Pestre (vagy vidékre, lényegtelen). Ott kiszemel magának egy buta nőt, akit elhalmoz ajándékokkal és figyelemmel, amit eddig sosem kapott meg más férfiaktól.
Buta nő beleszeret az arab pasiba, már-már házasságra kerülne sor, amikor hopp! Kiderül, hogy az arab pasi házas, van legalább 2 gyereke és otthon várja a felesége.
Kegyesen felajánlja a buta nőnek, hogy legyen második. Buta nő összetörik, sír, mert hát ő szerelmes, és biztos, hogy az arab pasi is szerelmes belé (na tudod mikor...).
Mivel veled nem jött össze, majd megcsinálja ugyanúgy mással is.
Ha annyi húszezresem lenne, ahányszor ezt a sztorit hallottam/láttam, akkor vennék egy 2. házat.
Netes tarskereső dobott össze minket.
De jé, nem csak velem történik ilyen... Bár ezzel most messzire nem megyek.
Privátba kerdezgetitek, hogy mennyi penzt adtam neki stb.
Egy fillért sem, viszont ő minden pénzét rankkoltotte, en tettem felre az ő pénzéből a repülőjegyre neki. A PayPalját használtam ezen kívül appokhoz, mert ragaszkodott, es netes rendelesekhez. Illetve van neki egy nagyobb összeg felreteve ingatlanvásárlásra.
Szoval kiadás voltunk neki ugymond mi, nem nekünk ő.
Meg edesapamnak a születésnapi ajandekomat se hagyta, hogy fizessem.
Egy masik alkalommal edesapam kifizette az üzemanyag díjat, hogy elmentunk behúzni a kocsijat. Parom meg a kocsiba nekem adta oda, en mondtam, hogy “az a tiedé” (hisz ő tankol) és beletűzte a melltartomhoz a polom alá a dekoltázsnál mert nem akartam eltenni.
Valószínűleg őnála normális dolog a 2 feleség es neki normalisan belefér szkoasaik szerint a szerelem fogalmába valamint az elején azt hitte, hogy csak szeretők leszunk és nem akarunk hazassagot volt férjem utan. Aztan mind a 2en nagyon akartunk eljegyzést meg mindent...
Amit rád költött, az neki aprópénz, szóval felesleges úgy elájulni. Be kell etetnie, hogy milyen jómódú. Nem érdekes, hogy sosem gazdag nőknél próbálkoznak és mindig "fehérnépet" akarnak maguknak?
A kiszemeltjeik általában szürke kisegerek, akikért nem kell fehér férfiakkal versenyezniük. Olyanokra vadásznak, akik vágynak a szeretetre és a törődésre.
Nyilván van kivétel (tisztelet nekik), aki nem ilyen, de az nem egy külföldi, harmadik országbeli pasi lesz, aki mindig más országban vadászik.
"6-7 órákat videotelefonáltunk minden nap " Bejárónőd van?
Nem dolgozol (otthon sem)?
" en tettem felre az ő pénzéből a repülőjegyre neki."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!