Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most adjam át a kezdeményezést és várjam meg amíg Ő lép, vagy hozzam fel újra a dolgot?

Figyelt kérdés

Március óta beszélgetünk egy lánnyal MSN-en. Nagyon jól megismertük már egymást de valahogy nem nagyon jött össze a tali. Két és fél hete végre sikerült találkoznunk. Egy jót beszélgettünk, ettünk majd beültünk egy filmre, utána még megbeszéltük hogy tetszett, aztán indultunk haza. Olyan volt mintha már rég ismernénk egymást, szerintem (talán az első pár percet leszámítva) zavarban sem volt egyikünk sem. Elköszönéskor úgy váltunk el hogy másnap beszélünk, puszipuszi stb. Ez így is történt, ugyanúgy beszélünk azóta is mint eddig. Nekem nagyon szimpatikus és szeretnék Vele lenni többet is. Múlt héten el is hívtam fagyizni ebben a nagy melegben. Azt mondta persze nagyon szívesen de ezen a hétvégén nem jó. (Nem is mondtam hogy mikor gondoltam :) )

Nos tehát ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem. Ti lányok mit vártok el egy sráctól ilyen téren? Nem szeretném hogy azt higgye én nyomulni akarok vagy ilyesmi. Elhívtam, tudja hogy szívesen tölteném Vele az időm. Innentől én úgy vagyok vele hogy ha majd lesz kedve akkor jelzi. Jól gondolom? Más részről viszont ha női fejjel próbálok gondolkodni, én biztosan nem mondanám egy srácnak hogy na most van kedvem menni. Akkor viszont újra el kellene hívni, de ráerőltetni sem szeretném magam. Remélem érthető és nem bonyolítottam túl a dolgot. Szóval Ti lányok hogy álltok egy ilyen helyzethez? Az is lehet hogy nincs is kedve már találkozni többet, de azt is nyugodtan megmondhatta volna, vagyok olyan intelligens hogy megértsem.

Szívesen várnám az esetleges ötleteiteket, tanácsaitokat hogy mégis mi lenne itt a legjobb megoldás?

Utólag is bocs hogy ilyen hosszú voltam!

A válaszokat előre is köszi.

Én 25F vagyok, Ő pedig 23 (természetesen L :P )

2010. júl. 19. 17:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

21 46:

Elég érettnek érzem magam, túl egy 7 éves kapcsolaton, aminek nem miattam lett vége....

A kérdés arra vonatkozott, hogy ha elhívom újra, vajon az már nyomulásnak számít-e? Mivel ezt nem szerettem volna, hogy csak azért jöjjön el, mert "már megint hív és nem akarom már mondani hogy nem..."

Ezt pedig férfi fejjel elég nehéz eldönteni... És pont ezért kérdeztem, mert ha ez nem-et jelent hát akkor hagyom is.

Mostmár ez mind teljesen mindegy, a dolgot én zártam le...

2010. júl. 23. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Látszik hogy egy idióta vagy kérdező, az msn is lehet szar vagy használhatta valaki más is a gépet aki bekapcsolva felejtette...

Nem baj te egyből vonjál le mélyreható következtetéseket ebből..

Erre nem lehet mit mondani, nőj fel haver!

2010. júl. 23. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Soesem a kapcsolat kora számít, hanem hogy meddig sikerül eljutni benne.

Vannak akik egy egész életet leélnek egymás mellett képmutatásban, meg formális világban és eszik egymás idegeit amíg élnek + még gyereket is csinálnak hozzá de minek..

2010. júl. 23. 22:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Az, hogy 67%-ban adsz hasznos válaszokat azért elég sok mindent elárul Rólad....

Egyedül lakik, ha a gépet bekapcsolva hagyta volna, egy idő után képernyővédőre vált, azzal egy időben pedig az MSN elfoglalt-ra.

Semmi gond nincs azzal ha éppen nincs kedve, vagy ideje beszélgetni, meg lehet azt mondani. Más barátom miért tudja mondani hogy bocsi, most mással kell dumálnom, majd beszélünk jó éjszakát!

Ha egy ember fontos a másiknak körülbelül így intézi a dolgokat. Egy "érett" ember.

A téma lezárva, köszi a válaszokat aki segíteni próbált.

2010. júl. 23. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Az hogy te a % nak tulajdonítasz jelentőséget egy anoním oldalon ahol akár 3 regije is lehet valakinek és turbózhatja fel magát ha akarja szintén szánalmas, mint ahogy az is hogy ezzel jössz mert nem tudsz mit kitalálni...

Talán örülten nehéz lehet beismerni hogy lehet igazam is akár, de nem várom el tőled hogy esetleg megfontold, vagy megköszönd, meg amúgy sem lennél rá képes..

2010. júl. 23. 22:13
 16/17 anonim ***** válasza:

67%-osnak pedig igaza van, bölcs ember lehet.

Én is úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell célzásnak venned ezt, hogy fent maradt még elérhetőként.

Szerintem egy 23éves nő van olyan érett, hogy nyíltan megmondja ha nem akar semmit, de ha gondolod kérdezz rá nyíltan, vagy írd meg neki, hogy nyugodtan mondja el ha nem akar tőled semmit.

20f

2010. júl. 24. 00:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom ezeket az érdekes hangnemben megírott válaszokat, kicsit meglepődök...de úgy gondolom, azért van ez, mert látszik az írásodból hogy intelligens vagy, mellesleg figyelmes, és lehet hogy ezt nem tudják elviselni. Na mindegy.

Hát a legújabb fejlemény tényleg nem sok jót ígér. Én majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lányként. Mikor elkezdtem olvasni a kérdésedet, azt hittem, az a fiú vagy, akivel ismerkedek/tem, de rájöttem hogy nem, vannak eltérések a sztorinkban. Ebben a csajban egyszerűen csak nincs gerinc. Elég értelmetlenül és érdekesen kezelte ezt a helyzetet. Itt az msn-re gondolok. Azt meg ne vedd komolyan egy percig sem, hogy felszínes vagy, nagyon is figyelsz még a legkisebb részletekre is! És ez nagyon ritka a fiúknál, tartsd meg jó szokásodat! Nagyon lehet ezt értékelni!

Most kicsit elbizonytalanodtam, még jobban, mint eddig, mikor olvastam, hogy szeretnél minél több időt vele tölteni. Nálam ez pont fordítva van. Mióta találkoztunk a sráccal, egyre kevesebbet beszélünk. Előtte majdnem minden este feljött msn-re, most már alig. Bár már emlegette a 2. talit, de nem érzem, hogy nagyon keresné a társaságom. Bocsi, hogy itt magamról beszéltem, miközben ez a te kérdésed. Ne haragudj.

Tehát ez a lány szóra sem érdemes. Valószínűleg van a képben egy másik hapsi. Sőt. Szerintem biztos. Ne törődj vele! Lesz hamar más!

2010. júl. 24. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!