Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segitsen a párom drogozik de en terhes vagyok?!
15 hetes terhes vagyok a párom munkanélküli eddig alkoholproblémái voltak mostmár drogozik is mit tegyek? Felek hogy egyedulallo anyuka maradok es ha tappenzre fogok kerulni nem fogok kapni szinte semmit mert csak 4oraba vagyok bejelentve negyedannyi fizetessel mint amennyit kapok kilatastalannak tunik a helyzetem.
21/N
Hívd fel a Bölcső Alapítványt. Örökbefogadó szülőket keresnek a gyermeknek, akiket te is megismerhetsz, eldöntheted, hogy átadod-e nekik a babát, vagy inkább valaki mást szeretnél. (Persze úgy is dönthetsz, hogy mégis te akarod felnevelni.) A későbbiekben egy kapcsolattartón keresztül rendszeresen érdeklődhetsz a gyerekről, így nem kell attól félned, hogy az örökbefogadó szülőkkel történik valami, és a gyermeked isten tudja hol hányódik, esetleg intézetbe került...
A gyerek is tudni fogja, hogy őt örökbefogadták, és ha betölti a 18-at, akár fel is veheti veled a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!