Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak hiányzik az exe? Nagyon kétségbe vagyok esve.
Nekem friss kaocsolatban volt ilyen amikor egyszercsak ugy megnyiltva srac hogy elmeselte az egèsz sztorit az exèvel.
En ugy ereztem engem lelki szemetesnek vagy csak valami havernak tekint akivel a nöügyeit megoszthatja, mintha az ex lett volna a valaki en meg valami nevtelen senki a szàmàra, nem A NÖ,az biztos.
Hamar le is csengett minden köztünk, nem is voltam fontos tenyleg csak vmi potlek ideig oraig.
Nem arrol van szo hogy nincs tul az exen hanem hogy az uj kapcsolat neki nem szerelem az biztos.
Folyt.: Nem is èrtettem, most sirjak meg sörözzek vele, mert àtverte az exe?
Es a kapcsolatunk arrol szoljon hogy öket sajnàljuk hogy kudarc lett a kapcsolatuk? Holott különben együtt sem lennénk.
Mi vagyok en neki akkor?
Néllunk is ez volt.
Idővel nem beszélt már róla.
Azthittem letudta zárni az exét.
Azóta már néha csetelgetnek és a héten lettünk 3 évesek és az nap hajnalban is az exének írt hogy felköszöntse szülinapja alkalmából ami amúgy egy héttel korábban volt…
Ezeket meg már nem is mondja hogy így komunikálgatnak…
Már csak reménykedek hogy nem megy vissza az exéhez 3 év után úgy hogy az a nő megcsalta az összes haverjával utánna meg össze is jött az egyikkel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!