Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam a haveromat egy buliban a barátomnak joga van tudni?
Szombaton este a barátaimmal voltam és kicsit "becsíptem", de nem volt vészes csak "felszabadultabb" lettem meg vidámabb. Már többször is előfordult, mert eleve hamar megárt az alkohol, kis mennyiség után is. Ezért tartom a mértéket, egy adott alkohol fogyasztás után már nem iszok, de most lehet túlléptem a határt. A társaság egyik férfi tagjával sokat beszélgettem, táncoltunk is aztán csókolóztunk, de nem éreztem semmi "többet" tudom,hogy az alkohol hatása miatt voltam csak erre képes. Egyébként a srác nem is vonzó számomra, csak egy haver, akivel jól ellehet beszélgetni stb. Más nem történt, nem kellett visszafognunk egymást. Ezután mintha semmi sem történt volna ugyanúgy buliztunk tovább majd hazajöttem. A barátomnak nem meséltem el a dolgot, mert eleve nehezen ment bele a buli dologba is. Általában 2 havonta 1x ha elmegyek, de 1x volt csak velem. Ez nem az ő világa, sosem akart máskor jönni, nem érzi jól magát olyan környezetben. Ezért amíg ő haverozik én a barátaimmal megyek bulizni ilyenkor. Nem tudom,hogy érdemes-e egyáltalán ezt említeni, tekintve,hogy amúgy semmit nem is jelentett számomra és továbbra is szeretem a barátomat tiszta szívemből. De eddig még nem titkoltam el előle semmit sem. Úgy érzem nagyobb szemétség lenne,ha az orrára kötném a történteket. Már 5 éve együtt vagyunk, de most fordult elő ilyen először. Ti ilyen esetben elmondanátok vagy jobb hallgatni az ilyenről? Kicsit bűntudatom van, de ha jobban belegondolok akkor fordított helyzetben ilyent elnéznék simán. Viszont ő nagyon érzékeny srác. Akinek van tapasztalata ezen téren az milyen tanácsot adna?
24/N 31/F
Nem mondanám el, ha valóban semmit nem jelentett a dolog, 1x, soha többé nem lesz ilyen. Valóban csak feleslegesen ártasz a kapcsolatnak.
Viszont ezt a piatémát gondold át. Illetve a havernak tisztázd, hogy nem akarsz és nem is fogsz akarni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!