Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy több beszélgetésre van igényem?
Ő elvileg nem szeret se Messengerezni, se telefonálni. Viszonylag sokat találkozunk, de azért persze nem tudunk mindig és nekem igényem lenne a több beszélgetésre. Nem akartam letámadni, ezért csak finoman szóltam neki, hogy többet igénylek, akkor elkezdett néha-néha ő is írni, hogy mi újság, de nem viszi azóta se túlzásba. Félek, hogy ráakaszkodásnak veszi és szakít velem... De amikor találkozunk, mindig megkérdezi, hogy teltek a napjaim, amíg nem voltunk együtt. De én attól még idegeskedek, amikor már délután van és egy szót sem beszéltünk. Amúgy tudna írni, ha akarna, van ideje...
Valahogy most úgy akarom neki megmondani, hogy tényleg be is tartsa. Hogy tehetném?
Én pont úgy vagyok vele, ahogy a barátod. Gyűlölök chatelni és telefonálni, ráadásul nekem ezek semmit se adnak egy kapcsolathoz. Nem is tudom úgy kifejezni magam, nincs időm és türelmem 15 percben leírni azt, amit 1 perc alatt el tudok mondani élőszóban, nekem fontos közben a mimika, anélkül feleslegesnek és üresnek érzem a kommunikációt. Ez akkor is így van, amikor a legnagyobb rózsaszín köd közepén vagyok.
Mi lenne, ha valami kompromisszumot kerenél, ami még neked is jó? Például nem írkálni/telefonálni naponta 5x, hanem helyette csak este videotelefonálni egy hosszabbat, vagy akár ezt kétnaponta? Nekünk ez bevált anno.
Már elmondtad neki. Ő meg megmondta, hogy ő ilyen. Ez van.
Hány évesek vagytok? Mi az, hogy betartsa? :D Ez nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!