Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? A történetem lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viksaaaa kérdése:

Mit tehetnék? A történetem lent?

Figyelt kérdés

A sztori:

Van egy barátnőm (akivel már élettársak vagyunk 3 hónapja) és 6 hónapja vagyunk együtt. Viszont a szexuális életünk nagyon rossz, szinte nincs is.

A kapcsolat elején nem volt gond , azonban a kezdetétől számítva rá 1-1,5 hónapra nagyon kimaradtak az együttlétek. Amikor augusztus elején

összeköltöztünk, 1,5 hónapig nem volt semmi szex. Ha célzok rá az a baj, ha kezdeményezek az a baj. Aztán a 1,5 hónap után beszéltem vele, hogy ez nagyon rossz a kapcsolat, a lelki állapotom és testi egészségem szempontjából. Akkor meglátszódni tűnt a dolog, azonban nagyon erőltetett volt, és 1 hét után megint kimaradt teljesen mostanáig, 3,5 héten keresztül. A minap már leültem vele beszélni, hogy ez már depresszív állapotba kerít lassan, főleg így, hogy együtt és élünk. Állítása szerint a múltban nem volt gond , mindig rá volt hangolódva, volt, hogy sűrűn azonban előttem volt egy 14 hónapos kapcsolata mely során a srác tétlensége miatt, semmi szexben nem volt része a fent említett 14 hónap alatt. Viszont ez több mint 1 éve volt.

Szeret engem, én is őt, nem is jár össze mással, de mivel ő 21 én 25 a fiatalságunknak részese kéne lennie a rendszeres szexnek, pláne "friss" élettársakként.

Már bírom ezt sem lelkileg, se testileg. Szükséges a szex.

Mit tudnék tenni? (A komolytalan csald meg válaszokat hanyagoljuk.)

2019. nov. 28. 11:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%
Vannak nők, akik merevek, és nem kívánják. Sajnos. Valami előjáték, mint táncoltok egy kicsit, egy kis gyertyafényes hangulat és, ha sikerül egy új együttlét arra figyelj, hogy neki legyen jó, azaz előtte nézz pronót, hogy ne menj el gyorsan és neki is mond, hogy ő élvezze, eljutnátok egy orgazmusig, talán megváltozna...
2019. dec. 3. 13:07
 22/30 A kérdező kommentje:
Amikor van aktus nincs gond az orgazmussal, elszokott jutni. Ezért értetlen a dolog. Most kivettük a hüvelygyűrűt mert látom rajta, hogy nagyon zavarja ez a blokk, és azóta már pajzánabb, érzékibb. Pedig egy hét sem telt el. Bizakodom.
2019. dec. 3. 15:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hüvelygyürü lesz a gond,velem ugyanez volt.
2019. dec. 16. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelygyűrűm sose volt, fog.gátlót 1 dobozzal ettem meg életem során. Na az pont elég volt, hogy abszolút ne akarjam a szexet. Exem megértő volt, nem szedtem tovább, helyre is állt a dolog.

Jelenlegi kapcsolatomban voltak időszakok, mikor kevésbé kívántam (ez stresszre, fáradtságra, feszültségre volt visszavezethető, meg a 3.baba után orgazmus probléma is volt sokáig.)

Túllendültünk, most jó tényleg.

Lehetséges tenyleg, hogy a hormonok vették el a kedvét, ha most jobb a helyzet.

2019. dec. 16. 15:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nektek mennyi idő után jött helyre a dolog, miután letettétek a fog.gátlót?
2019. dec. 17. 12:44
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem légy kitartó, ne add fel annak meg lesz a gyümölcse. Vedekezessel lesz a baj. Kitartás, mindenhez idő kell.
2020. jan. 2. 15:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
#24 vagyok, nem láttam már a választ, de nekem kb 1 hónap volt utána.
2020. jan. 2. 15:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyrészt a hormonok. Arról érdemes még szerintem beszélgetnetek, ő hogy van lelkileg, mennyire boldog veled. Illetve sokszor nem engedi el az ember a múltat, egy bizonyos személyt, ami mérgezheti a jelenlegi kapcsolatát. Nekem volt ilyen periódusom, agyban máshol jártam, nem tudtam ellazulni.

Illetve a határozottabb, perverzebb hozzáállás sokat dobhat még a dolgokon. Ha kicsit keményebb vagy, nem maszatolsz, hanem falnak döntöd.

2020. jan. 2. 18:25
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mennyit változott a helyzet?
2020. jan. 2. 19:14
 30/30 A kérdező kommentje:

Hát néhol úgy érzem változott, néhol úgy, hogy nem. Tényleg hullámvölgyes, de ha van is valami (ami még szintúgy ritka) akkor úgy látom jobban beindul és jobban rá lendül.

1 hónap, 8 napja hagytuk el a gyűrűt.

2020. jan. 3. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!