Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak meg kellene értenie ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak meg kellene értenie ezt?

Figyelt kérdés
Élettársam korán alapított családot ezért három gyermeke van.Tízen valamennyi év után el is váltak,gyermekeik már önállóan élnek.Mi jóval később kerültünk össze,nagy szerelem volt a miénk.Én már az elején elmondtam nem tudom elképzelni hogy vendégül lássak ennyi embert egyszerre,ugye három gyerek,párok,néha még szülők is.Mindig két személyre főztem,de megmondom őszintén időnként még ez is teher.Ennek ellenére megteszem.Tehát már kapcsolatunk elején szóltam hogy nem bírnám az ilyen vendéglátást.Mégis néha látom páromon,illetve egy-kétszer említette,miért nem hívom el például karácsonykor vagy a többi ünnepen a családját vendégségbe.Hát én ettől a falra tudnék mászni az biztos.Szerintetek élettársamnak meg kellene érteni hogy ilyen vagyok?
2019. nov. 27. 14:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%

Egy köztes kompromisszum?

Valamit csak tudsz csinálni, amit el lehet osztani 10 ember között.

De mellette rendeltek is, hogy mindenkinek jusson elegendő étel.

2019. nov. 27. 15:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,ha nagyon megerőltetném magam főzéssel+rendeléssel meg lehetne oldani.De el sem férnénk az asztalnál mert panelben lakunk ami nem a legnagyobb.Az már csak hab a tortán hogy én meghitten szeretem az ünnepet vagy szűk családi körben.De élettársam családja nem ilyen számomra.
2019. nov. 27. 15:16
 13/20 anonim válasza:
75%

Akkor ha nem pont szentestere, de utána simán meghivhatnatok őket

És akkor beszéljetek meg, hogy nincs nagy kajalas, mert annyi ember nem tud leülni egyszerre, hanem csak sütit esztek, amit akar a földön/kanapén ülve is lehet

És mindenki hoz egyféle sütit és akkor nem neked kell 5 felet sütni

2019. nov. 27. 15:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,de ezt élettársam nem fogadná el.Családját ünnepkor illik hívnom.Ezenkívül normális kajával amit én csinálok.Mert náluk mindig így volt szokás.
2019. nov. 27. 15:24
 15/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Étterem? Aztán miután ettetek, át lehet menni hozzátok pihenni, beszélgetni.
2019. nov. 27. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

De akkor most mi is a problèma? Eleve főzni nem akarsz, aztán jön a többi, hely.sincs, meg èn ünnepekkor nem szeretem a tömeget stb. A 3 napból 1-et ki lehet bírni úgy gondolom, a helyét is meg lehet oldani.

A főzèsben meg vegye ki a rèszèt,vègül is az ő pereputtya, tegyen akkor èrtük, ne csak az asztalnál bazsalyogjon. Ha ketten csináljátok, vagy legalább besegít amiben tud, már könnyebb.

2019. nov. 27. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként se hívnék hozzánk 8-12 főt, mert be se férünk annyian a panelba csak élére állítva. :D Ha kertes házunk lenne nyilván más volna a helyzet.

Nálunk is 10-20 fős családi vacsorák/ebédek voltak mindig ünneppekkor néha 3-4-5 helyszínen is. Megvan annak is a szépsége, de ezek mind olyan házakban, ahol bőven el is fért ennyi ember. :) Vidéken egyszerűen volt hely a nm-nek, amikor építkeztek... :D De egy 40-50nm-es kicsi panel nem erre van kitalálva...

Az nem opció, hogy foglaltok valahol asztalt és elmentek közösen? :)

2019. nov. 27. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Friss házasokként mi egy 38 nm-es garzonban laktunk, de a férjem szerencsére nem volt kretén, és eszébe nem jutott 10-15 fős bulikat rendezni nálunk.

Étterembe viszont gyakran jártunk családostól, mindenestől.

Elég maradi a felfogása a férjednek, ha se az étterem, se a rendelés nem opció neki, miközben a lakásotok alkalmatlan az érdemi vendéglátásra.

2019. nov. 27. 15:35
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Valahogy pedig kompromisszumot kell kötni. Érthető ha náluk ez volt a szokás, de itt nem is a főzéssel van a fő gond (10 emberre főzni nem nagy kunszt) hanem a hely hiányával. Ne úgy állj hozzá hogy te egyáltalán nem akarsz főzni. Próbálj azzal érvelni hogy kevés a hely, nem férnétek el annyian. Akkor talán ő se ragaszkodik hozzá ennyire.
2019. nov. 27. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ő családja, miért nem ő főz vagy együtt, ha már rendelni nem lehet. Te is jó hülye vagy, ha ezt hagyod.
2019. nov. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!