Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nembirom eldönteni.
Barátnőm féltékeny a legjobb barátnőjére, hogy megcsalom vele.
Mert az elmult pár napba, vele voltam. De nemvolt semmi, de ő ezt nemhiszi el. :(
Meg azthiszi, hogy csak meg akartam d*gni, mert hogy amióta lefeküdtünk, lesesza*om...De ez nemígy van. (Vagycsak Én nem veszem észre.:|)
De énis féltékeny lehetnék, mert neki MyVIP-re olyan komikat irnak, ami igen durva, és a barátnőm vissza is ír a komikra..Kb ugy beszél, mintha nem lennék neki. De ezt nemmondom el neki, hogy zavar.
Mit tegyek?
17/F
Nem dehogy :)
Ilyen a barátnőm..Sajnos. Mert olyan szép, hogy sok fiu ráír neten keresztül, meg ilyesmi. És szerintem Őse szereti elküldeni őket a k*rva ann*ukba :D
Ha beszélsz a csajjal olyan helyen ahol csak 2-en vagytok, senki nem látja és nincs kellemetlen helyzet:)
Mindent meg kell beszélni, hisz egy kapcsolat az őszinteségen és a hűségen múlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!