Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nembirom eldönteni.
Barátnőm féltékeny a legjobb barátnőjére, hogy megcsalom vele.
Mert az elmult pár napba, vele voltam. De nemvolt semmi, de ő ezt nemhiszi el. :(
Meg azthiszi, hogy csak meg akartam d*gni, mert hogy amióta lefeküdtünk, lesesza*om...De ez nemígy van. (Vagycsak Én nem veszem észre.:|)
De énis féltékeny lehetnék, mert neki MyVIP-re olyan komikat irnak, ami igen durva, és a barátnőm vissza is ír a komikra..Kb ugy beszél, mintha nem lennék neki. De ezt nemmondom el neki, hogy zavar.
Mit tegyek?
17/F
1x már az 1ik gyereknek igencsak ellet kenve a szája. Mert írtam neki szépen 1 levelet, hogy nemkéne. Ésmég neki állt feljebb.
De szerintem barátnőm nagyon nem örülne neki, ha visszavágnék vele:\
"De ezt nemmondom el neki..."
Ha nem beszélitek meg a dolgokat, akkor mit akarsz a kapcsolattól?
De én inkább elfolytom magamba, minthogy Őt kellemetlen helyzetbe hozzam. Én Őt nagyon szeretem, bármit megtennék érte.
Akkor szerintetek mondjam el neki, hogy nem esik jól, hogy ugymond már flörtöl másokkal neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!