Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én már nem tudom eldönteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem tudom eldönteni, hogy mi van vele?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy pasi ,kb 1éve ismerkedtünk meg,egy buliban! Nem tudom mi van vele?! mert,ha találkozunk diskoban nagyon bunkó,és folyton mondogadja,hogy így megd..na..úgy megb..szna..szóval bunkó paraszt módjára viselkedik velem..de ha telefonon,vagy sms-ben beszélgetünk,halál normális..és kedves! Nah?! Ez miért van?!
2011. aug. 27. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt az a gáz, hogy ilyeneket mond de te mégis szóba állsz vele.
2011. aug. 27. 09:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ááh..már nem beszélek vele! Csak kíváncs vagyok,hogy miért ilyen?
2011. aug. 27. 09:59
 3/3 asdfsad ***** válasza:
mert egy beszari madár aki bunkósággal próbálja leplezni.szerintem verd tarkón egy léccel.
2011. aug. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!