Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a nőtök 140 vagy 150 kg lenne, zavarna ez benneteket valamiben?
# 20 Nekem nem a kérdező tűnik ostobának, sokkal inkább te, aki nem is vagy tisztában vele, hogy túlsúlyos vagy, amíg a kérdező fel nem világosított, hogy érdemes a BMI-det kiszámolni, erre te jöttél az izmokkal.
Az nem változtat a testsúlyodon, attól még kövér vagy. LOL
Míg a kérdező éppp fordítva, láthatóan számon tartja, a testsúly normális határértékeit.
Mit remél? Istenem. Te nem tudod elképzelni az életet így, mások meg így élnek, meg tolószékben vagy vakon.
Most hagyjuk a kiselőadást az igényességről az esztétikáról, a egészségügyi rizikóról. Már milliószor elhangzott.
# 24 hogy lenne már egy 110 kg-os full izom?
nézzél bele egy anatómiakönyvbe, hogy az emberi testnek hány százaléka izom, zsar stb.
a te hibás logikád szerint, ami mögött egyszerűen tudatlanság áll, a teljes ember csupa izom, és semmi más.
elemi biosztudásod sincs!
Nyilván nem arra gondoltam, hogy nincs csontod, se belső szerveid se semmi zsír rajtad, te agyoniskolázott... Hanem arra, hogy nem full háj az ember a 110kilóval, hanem szálkásan izmos... Nézz már meg egy testépítőt, az neked hol kövér?
Nem az a gond veled, hogy a súlyod 100kg felett van, hanem hogy az IQ-d 100 alatt van...
# 29 nos, ahogy mondtam is, én nem vagyok kövér, te viszont az lehetsz, és a frusztrációdat rám vetíted ki.
a 100 kg feletti akkor is sok... de igazad van, hízzál még, nekem közöm nincs hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!