Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írtam a volt barátomnak, vagyis akivel összejártam "szia gondolkoztam kössz az eddigi teljesítményedet de nekem nem éri meg nem vagy használható semmire!" Tudomásul veszi vajon?
Szerintem senkinek sem szabad ennyire a lelkébe taposni...Azért mert neked nem jött be, lehet ez a srác valakinek az álompasi. Miért kell elvenned az önbizalmát?
Petranova
Megint egy psziho topik!
Szerintem boldog lesz ezzel a tanulsággal!
Te meg biztos Király nő vagy,ha ilyen fiuval enyelegsz!
Ezt akartad tudatni a világgal,esetleg hogy így megmondtad neki, vagy mi a célod?
De remélem te jól kielégítetted!
Amúgy biztos jó valamire, neked is jó volt!
Szerény véleményem szerint egy undok kis liba vagy,aki úgy bánik a férfiakkal,mint egy lábtörlővel.Tudod velem is játszott már fiú,de mégsem voltam ennyire érzéketlen vele,mert tudod nem ez a megoldás.Aztmondod arra vártál,hogy visszavághass...nos én a hasonló helyzetemben nem voltam ilyen k.rva,és a fiú visszajött hozzám,megváltozott,és több mint fél éve együttvagyunk.
Ha hasonlóan viselkedsz mindenkivel,és tényleg olyan elkeserítő személyiség vagy,mint amit le lehetett venni,akkor a helyedben először magamba néznék jóóó mélyen,aztán elsüllyednék,harmadszor pedig szegény sráctól bocsánatot kérnék,és valahogy kidumálnám magam,mert a lelkiismeretem nem lenne e nélkül tiszta.De te tudod...remélem egyszer megcsinálja életed szerelme ezt veled. :DDDDD
Ne legyetek már ilyenek! Mit szánakoztok!
Ezt akartad neki és megmondtad!
Most mindenki boldog!
Te se vagy egy jó nő, na és? És ő se volt álomférfi!
Ettől még minden megy tovább!
Ne tartsad már ilyen fontosnak, hogy mit mondasz!
Egyébként legalább én is tudok valahova írni!
" de...azt is tudom hogy ha én kapnék ilyet akkor süllyednék szégyenembe és biztos nem néznék több pasira"
Akkor az volt a célod hogy elsüllyedjen szégyenében és ne nézzen többet nőre? Akkor tényleg nagyon önző vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!