Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ne gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne gondoljak rá állandóan?

Figyelt kérdés

Sajnos azt a hibát birtam elkövetni hogy szerelmes lettem egy házas 2 gyermekes apukába!!

De nagyon mindig lesem merre jár hol van az autója ,borzasztó!!

Nekem is van párom meg egy gyönyörü gyermekünk 4 éves!!

De valószínüleg azért lettem másba szerelmes mert a párom nem törődik már velem nem szeretget becézget ,meg semmi érzelmi kapcsolat nincs köztünk!!Mit tegyek !

Borzasztóan telnek a napjaim mert folyton ő jár az eszembe!!

Segítsetek!

2010. júl. 18. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle először is, neki vannak-e ilyen érzései feléd. Ha a házas kapcsolatod nem jó, próbáldd vele megbeszélni. Ha nem oldódik meg a dolog, nézz szembe a tényekkel és válj el. Amúgy idő...
2010. júl. 18. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak van egy nagyon nagy gond illetve nekem nem volt az sőt!!

Igen bevallottuk hogy tetszünk egymásnak,erre ő lesmárolt nagyon jó volt!!

Azt rá egy hétre szex is volt 2 szer is két nap !!

Megkérdeztem tőle bánod ami történt és azt mondta határozottan nem!!!

2010. júl. 18. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy nagyon jó a kapcsolatunk a feleségével!!

És még ilyezt nem tett, először csalta meg a feleségét!!

Hát nem tudom szerintem nem lehet olyan jó a kapcsolata ha megtette!!

Ezzel nyugtatom magam!!

2010. júl. 18. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok házas ,csak együtt élünk a párommal meg a gyermekkel
2010. júl. 18. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Arra kérem mindenkit aki ehet hozzászól és ir hogy ne ítéljen el ezért ,nagyon rossz a kapcsolatom a párommal és ha foglalkozott volna velem és nőnek néz meg szeret biztos nem teszem meg pláne nem rondítok bele egy házas ember életébe!!!!
2010. júl. 18. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Huu de regi. Hogy alakultak a dolgok?
2015. dec. 27. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!