Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves vagyok párom 40, o nagyon szeretne gyereket de én nem, megmondtan neki, hogy nem állok készen de semmi se történt?
Figyelt kérdés
Tehát 27 éves nő vagyok, és még lehet követni, de semmi anyai ösztön eddig nem alakult ki bennem, úgy érzem, nem akarom az életemet teljesen megváltoztatni. Igazából megmondtam a páromnak, de nem igazán mondott semmit, Meg hallgatott és kész. De azóta többször mondta, hogy pl az ő korosztalyanak a gyerekei most ballagnak iskolából stb. Sajnálom, hogy nem tudom neki megadni, amit szeretne, de az sem lenne jo megoldás, ha bele mennek a gyerek dolgokba úgy, hogy én meg nem is akarok.2019. nov. 20. 14:07
1/15 anonim válasza:
Sajnos ha ilyen fontos dologban nem értetek egyet, úgy nem lesz jövője a kapcsolatotoknak.
2/15 anonim válasza:
Innentől kezdve kuka a kapcsolatod. Vagy ő igazodik hozzád, vagy fordítva. Egyik sem jó. Igazából ebben az ultra kényelmes és szórakoztató világban 40 éves korod előtt ne is várd az érzést, utána meg már csak pánikból fogsz gyereket vállalni.
A gyerekvállalás is fiatalon szép, ahol még megvan az emberben az energia, és nem is beszélve arról, hogy nem leszel a saját gyereked nagyanyja.
3/15 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ha nem akarsz gyereket, nem lesz. Vagy elfogadja a partnered, vagy keres egy 37 éves nőt, aki majd szül neki.
4/15 anonim válasza:
Nem a kor a lényeg, hanem ez egy olyan kérdés, amiben ha nem tudtok megegyezni, akkor szakítás lesz a vége. Márpedig az lesz, mert te nyilván ne szülj, ha nem akarsz, de tőle sem lehet elvárni, hogy lemondjon a dologról. De semmiképp ne hagyd, hogy rád erőltesse.
5/15 anonim válasza:
Korodbelivel kellett volna kezdeni aki szintén nem akar mèg. A papinak jóhogy ketyeg az óràja, lassan nagypapânak való lesz...
6/15 anonim válasza:
Ebben a kérdésben nincs kérdés.
7/15 anonim válasza:
Beszéljetek. Mennyire érzed, hogy ez mennyi idő múlva lehet benned más, és ez jó-e neki, vagy szakítás.
8/15 anonim válasza:
5-ös. Egy 40 éves hol papi még? Ezek szerint a 27 éves ici-pici kislánykának még nem való férfi. Meg a sok 20 éves ovisnak sem, bár nekik még anyuci viszi be esténként a habos-cukros kakaót! ;)
9/15 anonim válasza:
Az én apám 43 évesen már nagypapa volt.
10/15 anonim válasza:
Oh,hagyjuk már ezt a vitat! Mindenki maga érzi! Senkinek nem lehet megmondani h igen vagy nem,meg ha igen akkor huszonevesen vagy 40 előtt szüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!