Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra szeretné kezdeni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra szeretné kezdeni az exem, de van új párkapcsolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakítottunk, mert nem éreztem magam mellette biztonságban, sokszor kérdőjelezte meg a kapcsolatunk. Összejöttem párommal, aki az első perctől kezdve érzékelteti velem, hogy számára én kellek, hosszútávú terveink vannak. Felkeresett az exem, hogy hiányzom neki, szeretné újra megpróbálni,én pedig örlődöm.. Exemmel nagyon jókat szórakoztunk, imádtam vele lenni, mostani párommal is jól elvagyunk, de számomra kicsit komolyan vesz mindent... Fogalmam sincs, mit tegyek. Talán jobb lenne egyedül?

2019. okt. 9. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a mostani párod, mert nálad mindenképp jobbat érdemel! Hogy utána mit csinálsz az exeddel, az már csak a te dolgod.
2019. okt. 9. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menjél vissza az exedhez nyugodtan, felmelegített káposzta a legjobb... -.-
2019. okt. 9. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van!
2019. okt. 9. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Tipikus nő, hihetetlenül szánalmas. Ugrálsz itt össze-vissza a kapcsolatok között, más emberek érzelmeivel mit sem foglalkozva.
2019. okt. 9. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi honnan tudjuk,ha te se tudod mit akarsz?
2019. okt. 9. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyedül lenne jobb.A régihez kár visszamenni, a jelenlegi párod viszont nem szereted igazán.
2019. okt. 9. 19:12
 7/7 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha ennyire őrlődsz, hogy vele... avagy nélküle... ez is lehetne, de a másikat már megszoktam...

Nos... talán a legjobban akkor jársz, ha kivársz mindkettőjükkel. És kicsit valóban magányba húzódol.

És könnyen megeshet, az exed nem győz várni... mert már nagyon feszíti a vágy... hisz régóta nem volt veled. Miközben meg új párod túlságosan is komolyan akarná... s lemond rólad. Így a két szék közt a padlóra eshetsz.

De ne bánd azt se! Lehet, hogy neked kellene némi szünet... pauza... s akkor tisztábban látnál, hogy most akkor mi is van...? Ki szeret Kit? És ki az, aki csak ragaszkodik... De vigyázz! A kettő nem ugyanaz.

Mert még az is kiderülhet, hogy legfőképpen TE magad ragaszkodsz leginkább valakihez, csak hogy ne legyél egyedül. Erre azért oda kell ám figyelni... Érhetik ám nagy meglepetések az embert életében. Hajjjaj...

Az ERŐ legyen Veled!

2019. okt. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!