Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen furdoruha felsőt találtam a lakásban! Help?
Elutaztam a hétvégén és mikor hazajöttem egy idegen fürdőruha felsőt találtam a szárítón. Nyilván rákérdeztem a páromnal aki a telefonban kis hallgatás után annyit mondott H biztos az enyém.kizart hiszen nem ismerős. De még ha az enyém is lenne régről akkor sem lenne a szennyesben mert nem voltunk mostanában fürdőben...úgy érzem kezdek megőrülni és elhinni H az az enyém csak nem emlékszem rá :((((
Mondtam neki H legyen őszinte nem fogok kiakadni amúgy sem tökéletes már a kapcsolatunk és legalább lenne egy ok a szét válásra..de ő azt mondja nem volt itt senki...csak nem tetszik amilyen nyugodtsaggal mondja...én biztos H kiakadnek ha alaptalanul ilyennel vádolnanak meg. Emellett ignoral és nem lehet elérni... mit tegyek:(
Vannak akik fapofával tudnak hazudni, ő is valószínűleg ilyen.
Ha meg ignorál téged, akkor ennyi volt kérdező. Kuka az egész.
Gondolom az a típus aki azt is kimagyarazná hogyha egy másik nővel látnád egy ágyban.
Szerintem ha ignorál akkor teljesen egyértelmű kell hogy legyen számodra is minden
De mi van ha én vagyok a hülye és tényleg volt egy régi furdoruham ami ilyen?:(
Akkor meg alaptalanul vádoltam meg..de akkor sem értem hogy lenne a szárítón. Azt mondta mindent kimosott a hétvégén nem nézte mi van a szennyesben.. csak hogy én nem dobtam oda be ilyet az tuti..
Mi szoktunk nyaraláskor fényképet csinálni. Ha ti is, akkor mutasson egy olyat, amin ebben a bikiniben vagy. Vagy vegye élő az alsót.
Te meg annyira, de annyira akarod, hogy ne csaljon meg, hogy tényleg dugás közben is rajtakaphatod, akkor is elhiszed, hogy csak megbotlott álló faxxal és beleesett a punciba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!