Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordítja át a problémáit másra?
Sziasztok.
Adott egy helyzet, amiben a párom nem hajlandó együttmükődni. Röviden elvárja azt, hogy én építsem a kapcsolatot egyedül, és nem járul hozzá semmihez.
Ha ezt megemlítem, teljesen oda nem illő, eltérő problémákat hoz szóba, hogy arról veszekedjünk, ne pedig arról amit ő csinál (nem csinál).
Képtelenség előrehaladni az életben vele, amit nagyon bánok, de egyszerűen nem értem, hogy ha a kettőnk közötti egymáshoz állásról, vagy arról van szó hogy miért nem tesz a kapcsolathoz semmit, akkor teljesen oda nem illő dolgokkal át akarja fordítani a problémákat a másik emberre?
(Pl. Megígér valamit, amit nem tart be, megkérdem miért, majd elkezd olyanokról vitatkozni, hogy pl. az én exem 5 éve így meg úgy, mindezt azért, hogy ne ő legyen a vita tárgya, hanem én.)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!