Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tapasztaltatok már ilyet?
..barátnőm gyereket szeretne de szerintem nincs itt az ideje, mert igazából a munka és a háztartás vezetés (még úgy is h én sokkal többet foglalkozok vele) nem megy neki.
Kikéri h neki jár a pihenés, en is munka mellett figyelek oda rá hiába vagyok fáradt..tudom meg kell csinálni (pl ruhát hajtogatni tvzés kozbe is lehet és úgy pihenés, de ő még így se csinálja)..
Egy gyerek 24órás "munka" és úgy még nehezebb vinni az otthoni dolgokat, és nem ha akkor is kikéri majd h nehogy már ne pihenhessen??..
Nem gondolom h neki kéne egy gyerek..ilyen hozzá állással..33f
Én azt sem tudom, miért vágyik valaki saját gyerekre.
Tény, hogy cukik a picik, de irtó nagy felelősség, sok munka is van velük.
Csak èppen azt lefelejtetted a leírásból, hogy 2 állása van, persze, hogy sokszor nincs kedve az otthoni házimunka hoz is!
Majd ha lesz gyereke, akkor nem 2 állásban fog gürizni reggeltől estig, ès akkor lesz ideje a gyerekkel meg a háztartással is foglalkozni!
Èn tènyleg nem èrtem, mièrt akar gyereket egy ilyen debiltől, mint amilyen te vagy. Egy ilyen cèltalan, anyucièk vállalkozásában ingyen vakeráló senkitől.
Persze, járasd csak le itt minden nap szerencsètlent, de ettől te mèg nem leszel több.
Lehetnènek, ès biztosan vannak is, de mindenkinek megvannak a "jellegzetessègei", mint pl. szóhasználat, fogalmazás, a problèma körül írása, szituációs azonosságok, stb.
Na szóval a tiédet így 1,5 èvnyi olvasgatás után kb. csukott szemmel megismerem. Hiába változtatsz meg 1-2 adatot, hallgatsz el tènyeket amiket korábban nem, èdeskevès. Baromira felismerhető vagy. Ès legfőkèpp baromi szánalmas, már orvosi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!