Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfi “elkezdett élni” 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi “elkezdett élni” 10 év és két gyerek után?

Figyelt kérdés

Nővéremékről van szó! A nővérem diplomás, nyelveket beszélő okos nő. A férje egy jóravaló, rendes, de szegény körülmények közül jött szerelő. Amikor megismerkedtek a srácnak egy Ladája volt, most a nővéremnek köszönhetően (a srác ugyanott dolgozik mint akkor, semmiben nem fejlesztette magát!) van egy házuk és egy új Mazdájuk. A férj tipikus dolgos, otthonülős, családi programos apa volt eddig. Tiszteletre méltó volt a viselkedése mindeddig! Soha nem járt sörözni, bulizni, sehova.

Tavasztól viszont megváltozott valami. Először elment a testvéreivel bortúrára külföldre. Már ez is furcsa volt. Aztán elkezdett a haverokkal focimeccsre járni. Majd jöttek a sörözések a melóstársakkal. Nyáron már a baráti körrel is volt külön nyaralni Olaszországban! Folyton menni akar valahova! Pénze van rá a nővérem által. Olyan mintha régen csóróként nem lett volna pénze semmire és most kattant be neki, hogy a közös családi kasszából most bepótolhat mindent. Akkor lepődtünk meg a legjobban amikor elment valakikkel a Balaton Soundra nyáron! Amikor elötte még zenét hallgatni sem hallottuk soha! Lenézte ezeket “a burzsuj dolgokat” ahogy ő mondta. Meg azzal jött mint egy öregember hogy “a fiataloknak való az ilyen hely” (36 éves). Már a nővéremnek tőlem meg a szüleinktől kell kölcsönkérnie sokszor a kocsit, mert az ura éppen hétvégézik valahol!

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik? Értetlenül állunk az egész előtt! Egy 10 évig otthonülő, sehova elmenni nem akaró ember miért fordult ki így magából? Anyánk szerint kapuzárási pánik, majd elmúlik, hagyni kell. Szerintem meg most csapta meg a pénz szele, mindene meglett amire vágyott és most jött rá hogy ki is lehet használni ezeket a dolgokat. Lehet csajozni az új autóval, lehet szép ruhákat venni és játszani a menőt, lehet szórakozni járni a család mellett, ami kimaradt neki a szegénység miatt. Szabolcsi faluból nem mert álmodni se róla hogy ő külföldön nyaraljon évi háromszor meg prémium fesztiválokra járjon. Tegnap is a haverokkal volt a stadion megnyitón. Szerintem női is vannak!

2019. nov. 16. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tény hogy eléggé negatívan néztük a dolgot, a 9-es jókat ír. Egy jó egzisztenciájú 36 eves embertől teljesen normális hogy élvezni akarja az életet, főleg ha eddig otthonülő volt es sokat apáskodott. Nem lehet hogy a nővéreddel nagyon leült a kapcsolatuk? Szoktak járni ide-oda? Vannak programjaik? Milyen a szex? Milyen a kommunikació?

Teny hogy megvannak ennek a kockazatai amiket mar irtunk de lehet hogy tenyleg csak szorakozna egy kicsit es nagyon feldobna es megerősítene a kapcsolatot ha ebben a nővered is partner lenne.

A nővered üljön le a pasival beszelni, őszintén es megertően hogy miert csinalja, mit akar. Ne feltekenykedjen, ne harpiaskodjon, ne akarja elnyomni mert akkor tenyleg csak menekülni fog a manusz.

Persze ha igy all a hozza a novered es megis elkezd sunyizni es hantazni a pasi akkor lehet baj.

2019. nov. 16. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Vajon a nővéredtől megkapja azt, amire szüksége van? Figyelem, szexiség, rajongás?
2019. nov. 16. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
A nővéred ne rakja a közös kasszába az összes pénzét,gyűjtse titokban külön,és mondja kamuból hogy ezt vett azt vett,erre kellett,arra kellet.Így a kevesebb pénzből,talán kevesebb kicsapongásra jut.Nekem se tetszene hogy a pénzemből a másik bulizgatni járna állandóan,ezek nem kis költségek.Tuti ismerkedik is ilyenkor.
2019. nov. 17. 02:31
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Én már eleve abba sem mennék bele, hogy én tartsak el egy féfit. A férfinak kell lennie a családfenntartónak, persze amelett dolgozzon a nő is. Szerintem ez lenne a normális felállás. Lehet, hogy kapuzárási pánik, lehet, hogy haverok, nőügyek stb., ki tudja mi áll a háttérben? Kicsit nyitottabb szemmel kellene járni a nővérednek... Én lehet nem adnék neki ennyi pénzt vagy elküldeném melegebb éghajlatra.
2019. nov. 17. 07:47
 15/17 A kérdező kommentje:

A szexuális életükbe nem vonnak be (szerencsére) erről nem tudok semmit. Igen, legyenek programjai, de legalább hívná el a nővéremet. De nem. Ő külön megy csak. A családi programok rovására. Ez a gond szerintem. Biztos nő lesz a dologban, tanácsolni fogom a nővéremnek hogy nézzen rá valahogy. Vagy majd én odamegyek egy-két ilyen koncertre hogy ott van-e egyáltalán?

Szerintem a “csak a család számít” értékrendet hirdető ember, aki kigúnyolta mindig azt aki a haverokkal sörözőt, az nem normális. Hányszor mondta a nővéreknek, hogy nem normális az hogy 23 évesen bulizni járok meg sörözni, csocsózni. Többször ki is oktatott hogy nőjjek fel és keressek inkább feleséget magamnak.

A külön kasszás ötletért köszi! Nyitunk majd egy számlát, biztos ami biztos. Kiváncsi vagyok mit szól majd ha nem lesz 100-200 ezer (a hasamra ütöttem, nem tudom mennyi megy el egy ilyen helyen 3 napra) egy fesztiválra.

2019. nov. 17. 10:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocs, bekapcsolt az automata hibajavító a telefonom és sok szavam értelmetlen lett.
2019. nov. 17. 10:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen... Az nem fair, hogy az egyik fél bulizgatni, fesztiválozni, nyaralni jár a közös kasszából, a másik meg csak néz. Nővéred is odaléphetne a sarkára!
2019. nov. 17. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!