Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 26 éves férfi fiatal még a házassaghoz és gyerek vállaláshoz?
Ha már 16 évesen tudtak hadat vezetni, csatákat nyerni vagy uralkodni, akkor egy 26 éves szerintem képes kell legyen megbirkózni ezekkel a dolgokkal.
32/f
Teljesen mindegy, hogy fiatal-e vagy sem ha ő jelenleg (vagy egyáltalán) nem akar esküvőt és babát akkor fölöslegesen mondogatod neki.
Egyébként teljesen egyénfüggő, hogy ki mikor áll készen a gyermekvállalásra. Arról nem is beszélve, hogy a kapcsolatotok ideje, stabilsága és az élethelyzetetek sem elhanyagolható.
Mondjuk úgy az alkalmasság megvan benne, de az akarat egyértelműen hiányzik.
32/f
Szerintem nagyon sok férfi nem érzi magát elég érettnek az apasághoz mindegy hogy hány éves. Továbbá félnek attól hogyan tudnak majd annyit keresni hogy eltartsák a családot ez félelem nagyon bennük van.
Azért gyereket nevelni baromi nagy felelősség. Nem olyan mint egy játékbaba, hogy ha nem kell beteszed a sarokba. Ő mindig jön, sír, hisztizik, rohangál, kiabál a gyerekek ilyenek. Az első pár évben sokat betegeskedik mire megerősödik az immunrendszere,tehát sokat kell vele táppénzen otthon maradni. Arról nem is beszélve hogy nem tudsz annyira házaséletet élni a gyerek mellett és azért ez is zavarhatja majd a párodat.
Tévedés nem szeretnélek lebeszélni mert én is szeretnék 28 évesen gyereket, de azért tudd hogy nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!