Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti szeretnétek anyuka lenni egyszer?
Azon 18-25 év közötti lányokra vagyok kíváncsi (de inkább minél fiatalabbra) aki egyszer szeretné átélni az anyai örömöket. Manapság olyan kevés fiatal lány szeretne anyuka lenni. Ez amúgy elszomorító. Persze nem azt mondom, hogy egyből az legyen csak a tervei között legyen, hogy 10... x év múlva szeretne anya lenni. Egy férfi számára annál nagyobb öröm nincs, ha gyermeke lesz mivel így biztos, hogy tovább viszi a génjeit.
Aki nem szeretne az miért nem? Még egyszer mondom nem most azonnal, csak legyen a tervei között, hogy 1x szeretne ő is anya lenni.
(Ja és senki se gondolja, hogy perverz vagy pedo meg mi egy s más vagyok, csak egy szimpla kérdés volt.)
Jó látni, hogy vannak még ilyen lányok/nők :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Jajj én már alig várom, hogy egyszer saját gyermekem legyen, imádom a gyerekeket, sokszor szoktam rájuk vigyázni és ááá! :)
Persze várat még magára, jövőre befejezem a sulit, utána elhelyezkedek, stb., de 26-28 éves korom körül az első gyermekemet szeretném a világra hozni. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!