Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan néztek bele párotok telefonjàba? Ujjlenyomattal lehet feloldani, a kódot szinte nem is használja, így nem is tudom azt. Iphone készüléke van.
Nagyon sok kérdést és kommentet olvastam, hogy ki néz/nem néz bele a párja telefonjàba, viszont a technikáról senki sem ír.:(
Sajnos, nem vagyok teljesen nyugodt a páromat illetően, ezért megnyugvásképpen szeretnék belenézni. Ha meg olyat találok amit "nem kellett volna" legalább nem élek hazugságban. Vádaskodni és hisztizni nem szoktam neki, nem is szeretnék. Viszont van egy nő aki nagyon teper nála, de nem állítólag nem érdekli. Amikor együtt megyünk az utcán, akkor is nagyon megnéz más nőket. Minden estét velem tölt, de ezzel a csajjal is szokott pár órára találkozni néha, az én tudtommal és a helyszínt is megmondja. Ennek ellenére nem vagyok nyugodt. Úgy érzem néha, hogy kevés vagyok neki.
Én őszinte leszek veled, voltam hasonló cipőben, ki is idegelt.
A helyedben mikor egyszer együtt vagytok, és van időtök beszélgetni elmondanám neki amit érzel. Amire figyelj, hogy ne vádaskodj, ne támadj. Én-központúan beszélj, tehát úgy, hogy a saját érzéseidet mondd el neki.
Pl, egy ideje elég rossz érzések kavarognak benned és bár bízol benne, de szeretnéd, ha ezek az érzések nem mérgeznék a mindennapjaidat. Ehhez annyit szeretnél kérni, hogy legyetek őszinték és mutassa meg, hogy alaptalan a kételkedésed, tehát nyissa meg az orrod előtt a messengert és nézz bele a nővel a beszélgetésébe.
Ebbe semmi szégyen nincs. Nem sunyulva a háta mögött csinálod. Ha nincs mit titkolnia, kérdés nélkül belemegy és megnyugtat.
Ha ellenkezik, vagy ideges lesz, na akkor vannak gondok.
Kedves Utolso, csak szimplan azert mert nem a kerdesre valaszoltal?!, mint ahogy sokan masok. Az elso mondat utan egyertelmu, hogy kikre vonatkozik a kerdes, es ebbe te jelenleg nem tartozol bele. Akkor miert irsz/irtok?
Az mas kerdes, hogy szerintem is az a normalis, amit sokan irnak, hogy megbiznak aasikban, megadjak egymasnak a kodot, de nem ez a kerdes, szovegertes!!! Szep estet!
Hát ez nem szép. Én még nem csináltam ilyet, de enélkül is tudtam hogy az exem csal.
Másik dolog, azt írják itt, ha nem engedi hogy belenézz a telójába az elég bizonyíték. Nem értek egyet ezzel sem, én sem engedném senkinek hogy a telefonomba kutakodjon. Pl. amit egy barátnő leír nekem bizalmasan, nem engednem a páromnak sem hogy elolvassa. Nem tartozik rá sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!