Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti beleszoktatok nézni a párotok telefonjába? Miért? Milyen rendszeresen?
Nincs párom, de nem néznék bele.
Miért néznék? Azért a párom, mert megbízunk egymásban, nem?
Nem. Soha. Ha mutatni akar rajta valamit akkor azt megnézem és ennyi. Nem dugdossuk egymás elől a telefonunkat, de nem is nézegetünk csak úgy bele a másikéba. Miért? Egyszerű: bízunk egymásban és tiszteletben tartjuk a másikat. A párom nem a tulajdonom ahogy a telefonja sem az enyém akkor sem ha már 14 éve egy pár vagyunk. Ennyi.
Mondjuk már nem is lány vagyok, hanem nő...most nézem nem is hozzám szólt a kérdésed. Mindegy, ha már leírtam elküldöm...
32/N
Úgy, hogy most ő kiment a mosdóba és akkor gyorsan titokban átnyálazom az üzeneteit vagy ilyesmi soha nem néztem bele.
De egyébként belelátunk napi szinten, nem dugdossuk egymás elől. Hogyha mondjuk az egyikőnk főz vagy mosogat vagy koszos a keze és kap egy üzenetet akkor simán megkéri a másikat, hogy írjon vissza. Egymás előtt nyomkodjuk, látja a másik is, hogy mit csinálunk vagy kivel beszélünk. De ha ez nem így lenne akkor se nézegetném a telefonját, semmi szükségét nem érzem.
Max. ha az övé közelebb van, azzal fotózok, de nem nézegetek benne semmit
Bizalom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!