Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen sűrűn néztek a párotok telefonjába? Miért?
Arra gondolok, hogy a tudta nélkül, kíváncsiságból, hogy kikkel beszél.
Fiúk titeket ez zavarna ha megtudnátok?
Én akkor kezdtem el nézegetni az exem telefonját, miután kiderült, hogy egy másik nőhöz akart felmenni szexelni. Megbocsátottam neki, de utána mindig ott motoszkált a fejemben, hogy mi van, ha megint meg akar csalni? Szóval utána kezdtem el nézegetni az üzeneteit. De olyan gondosan törölte az üzeneteket, olyan tiszta volt a telefonja, hogy utána soha se találtam bizonyítékot.
Utólag visszagondolva, ki kellett volna őt dobnom, de naív voltam. De a jelenlegi párom telefonjába soha nem néznék bele, mert megbízom benne. Meg is őrülnék, ha állandóan azt nézegetném, mert minden rákeresésre vagy üzenetbe beleképzelnék valami gyanúsat. Ezt már nem akarom.
Mind ettől függetlenül azt gondolom, hogy mindenkinek van egy magánszférája amit tiszteletben kell tartani. Az, hogy kivel beszélget, az rá tartozik. Gondolj bele, te mit éreznél, ha állandóan nézegetné a párod a telefonodat, kérdezősködne, hogy kik azok az emberek, akikkel te beszélgetsz.
Engem meg fogtok követni, de én 3 év után belenéztem, bár teszem hozzá, nem konkrétan a telefonjába, hanem a facebookjába, mert bejelentkezve maradt a gépben, ablak nyitva, én meg filmeztem egy ideig. Volt pár dolog, amit meg kellett beszélnünk, maradjunk ennyiben. Megcsalás nem, de ettől függetlenül megérdemelt egy hegyi beszédet. Azóta van, hogy belenézek, de nem rendszeres, nem is áll szándékomban azzá tenni.
Semmi problémám nem lenne azzal, ha elolvasná az ismerőseimmel folytatott beszélgetéseinket. A beleolvasáson után oda is adtam neki, hogy bármibe belenézhet.
De amúgy szoktunk olyat is, hogy a másik telefonját vesszük kézbe, nyomkodjuk, játszunk, jönnek fel üzenetek, ránézünk. Meglessük, mi van a másik hírfolyamában, meg is beszéljük, mennyire más dolgok jelennek meg.
De nem bántam meg, hogy kutakodás miatt is felnéztem. Igenis meg kellett beszélni a dolgokat, amik anélkül nem derültek volna ki, vagy csak nagyon későn. Míg így volt lehetőségünk időben rendbehozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!