Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tényleg nem szeret?
A barátommal 4 hónapig jártunk együtt,minden szép és jó volt, én nagyon megszerettem és boldognak éreztem magam vele. Már az összeköltözést is terveztük és azt hogy hol fogunk lakni. Én azt hittem hogy ő is szeret,mert azt mutatta. Aztán egyik napról a másikra teljesen megváltozott,nem akart velem találkozni és 4 napig nem is akart velem beszélni! Mindezek után azt mondta hogy legyen vége,mert úgy érzi hogy nem szerelmes belém csak szeret!
Én nagyon nehezen mentem bele ebbe a kapcsolatba,mert mikor mi összejöttünk előtte 2 hónappal még az esküvőjét tervezte a volt menyasszonyával,csak esküvő előtt szakítottak. De ő győzködött engem hogy őt már nem érdekli a volt menyasszonya és belementem és szerelmes lettem! Most mégis szakítottunk,azt mondta hogy túl korán jött neki ez a kapcsolat és nem tud szeretni,és lehet hogy még nem lépett túl az előző kapcsolatán.
Nyugtatgatott hogy nem bennem van a hiba hanem benne,és hogy mindenképp tartsuk a kapcsolatot,mint barátok,mert tudni akar rólam és hogy így később bármikor kialakulhat még köztünk valami! Ilyenkor mi a teendő? Várjak még rá? Adjak neki egy kis időt hátha csak megijedt az új érzelmektől? Hogyan szerezhetném vissza a szerelmét?
Lehet hogy összezavarodott és valóban a volt menyasszonyát szereti.. Azt nem írtad h ki miatt szakítottak, mert ha a lány hagyta ott és ő még szerette akkor az is lehet h veled azért jött össze h elfelejtesd vele őt.. de nem tudom csak találgatni tudok én is..És most lehet ujra van rá esély h együtt legyenek.. de vigyázz nehogy ugy járj, hogy jó vagy ha nincs a másik.. de mondom ezt csak az alapján írom h nem tudom a szakításuk okát..
Ha pedig szeret téged, arra ugyis rájön így h nem vagytok együtt.. és ha hiányzol neki akkor majd keresni fog, de te semmiképpen ne akaszkodj rá.
Olvasd vissza, amit írtál, leírtad a választ is: "Mindezek után azt mondta hogy legyen vége,mert úgy érzi hogy nem szerelmes belém csak szeret!" Ne keresd. Esküvő után 2 hónappal másik nő (te), aztán rá 2 hónapra megint váltani szeretne... Felejtsd el és keress mást. Vagy talán sorban akarsz állni?
"mindenképp tartsuk a kapcsolatot,mint barátok,mert tudni akar rólam és hogy így később bármikor kialakulhat még köztünk valami" = "ha nem jön össze a másik, akit most fűzök, akkor te még jó leszel pótléknak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!