Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholista nővel tapasztalatok? Milyen együtt élni egy ilyen nővel?
Nem hinném,hogy egy alkoholista nő alkalmas feleség, családanya szerepre.
A Te kevéske fizetésedet is el fogja költeni az italra és még a megélhetésetek se lesz biztosított. Nem tudom miért merült fel Benned akár kérdésként is az,hogy megtedd-e.
Nő vagyok ,de egy alkoholista nőt nem tekintek nőnek.
Az megvan ugye,hogy a lelked is eladja majd,hogy alkoholt tudjon venni? És az is,hogy egy piával körbelocsolt,körbehányt kocsma szaga lesz állandóan?És az,hogy ha nagyon belelendül ,akkor esetleg maga alá ,rosszabb esetben alád is vizel-fosik álmában?
Sajnálom,de én nem tudom az alkoholizmust tolerálni. Gyűlölöm. Akarat gyenge emberek úgy,mint a drogosok. Általában azzal jönnek,hogy nekik ez jár,vagy pedig "uu nekem annyi sok problémám és nem tudom kezelni" stb... Mindenkinek vannak problémái csak nem mindenki életképtelen mint ők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!