Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatom lehetne, hétvégente tudnánk csak együtt lenni. Félek kevés lenne. Nem merek belemenni :/ tapasztalatok?
Még nagyon ismerkedés elején vagyunk, de úgy érzem lehetne belőle valami.. :))
viszont ha valakit szeretek, akkor nagyon ragaszkodós vagyok, szinte mindig vele lennék. na, ez a bajom :)
Nekemis ilyen kapcsolatom volt h csak hétvégente taliztunk
Másfél évig működött, és nem a távolság miatt szakítottunk :)
L
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, sohasem ért volna véget, ha a szülei nem kavarnak... :-)
...és mégvalami, egy jó kapcsolat alapja a következő:
1.: messze legyetek egymástól
2.: ritkán találkozzatok
Engem megőrjítene, ha egy nő állandóan a nyakamon lógna, egy idő után már utálnék vele találkozni is... :-)
(attól, hogy szeretsz valakit, nem úgy kell kimotatni, hogy lélegzetet sem vehettek egymás nélkül... :-))
Az igazi szerelem valami olyasmiről szól, hogy annyira megbizol a másikban, hogy szinte bármit "megengednél" neki, mert tudnád, hogy úgysem bír nélküled élni... :-)
Namármost ilyen emberek között nem fodulhat elő, ők erre alkalmatlanok! :-)
(Azt hiszem a pingvinek is egy párt választanak maguknak egy életre.)
Hű ez tök aranyos :)
Véleményem szerint simán lehetne. Nekem is volt egyszer, igaz annak vége lett, de nem a távolság miatt. Van viszont olyan ismerősöm aki távkapcsolatban él már több éve. :)
Nekem most is ilyen kapcsolatom van, bár a szünet miatt a nyárra ideköltöztem. :D
Tökéletesen működik már több mint 20 hónapja. :)
nagyon szépem köszönöm a válaszokat! :)
jöhet még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!