Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom elvezi a szexet, de jobban szereti, ha nyal es kozben megy el, ez normalis?

Figyelt kérdés
Volt mar par kalcsolatom, de ilyen parom meg nem, egyszeruen imad nyalni, furcsa volt, mondta hogy imadja es jol is csinalja, de igazabol a dugas resze csak miattam van, o meglenne csak az orallal. Meg kepes lenne minden testreszem nyalogatni, ez mennyire normalis? Egyszer ratettem a talpam az arcara viccbol erre bekapta aztan azt is nyalta, mas is talalkozott ilyennel? Betegseg vagy mi baja?
2019. nov. 14. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is jobban szerettem szopni,amíg a mostani párommal nem találkoztam.Én is végignyalom,szopom minden porcikáját sokszor,a talpát is szoktam.Szerintem normális,főleg,ha téged is kielégít.
2019. nov. 14. 17:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják errefelé tart a világ Értem a problémádat kérdező..Én nő létemre d.gni szeretek. Nekem az orál előjátéknak de igazából nélküle is ellennék.Volt olyan partnerem akivel az orál miatt szakítottam. Szerintem nem illetek össze szexben. Ennyi. Betegnek nem mondanám, Ő ilyen.
2019. nov. 14. 18:36
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Jobb, mintha folyamat szopnod kellene. Örülj neki.
2019. nov. 14. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy így leplezi, hogy gyorstüzelő. Úgy tűnik, a mai férfiak már nem képesek normálisan megdugni minket, nőket.
2019. nov. 14. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Huuuuu de jo neked! 34N
2019. nov. 14. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek. Nekem a dugás a szükséges rossz, semmit nem élvezek benne.
2019. nov. 14. 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
talpát,,, lesz majd meglepi a szádban
2019. nov. 14. 19:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Felreertes nincs, elvezem, csak fura mert ilyennel nem talalkoztam. Meg a szopast se igenyli annyira, inkabb nyal, persze ez jo es ki is elegit dugasban is, sott van hogy egyszerre van huvelyi es csiklo orgazmusom is, szoval egyaltalan nincs problema vele, es nem gyorstuzelo, csak en nem talaltam meg ilyen pasit aki annyira elvezi hogy onzetlen.
2019. nov. 14. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
En szorol szora ilyen vagyok es nem erzem magam betegnek, bar en dugni annyit nem birok, szoval ha nem nagy problema akkor inkabb nyalok :D
2019. nov. 14. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szubmisszív természete van.

Kérdezd meg tőle vajon élvezné-e ha napközben kellene kielégítenie a nyelvével, de úgy hogy ő hoppon marad, mindezt úgy hogy te csak a szoknyád hajtod fel, ő meg meztelen kell hogy legyen. Meg fogsz lepődni.

2019. nov. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!