Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sose vesz nekem virágot vagy ajándékot! Miért?
Lehet, hogy nem szeret?
22L és 21F
Aranyásó?? Komolyan? Miért, mert vágyik egy ilyen apró gesztusra, mint egy szál virág?
Akkora férfiak vagytok, de tényleg. Minap itt olvastam a kérdést, hogy miért munkamániások meg karrieristák a nők, minek dolgoznak annyit, a sok pasi meg összegyűlt szidni a nőket, akik sokat dolgoznak, meg elférfiasodnak.
Most itt van egy nő, aki bár lehet maga is sokat dolgozik, vágyik némi figyelmességre, mint NŐ, egy sz.ros 400 forintos virágra, persze ilyenkor megy az "egyenlőség van, te mit veszel neki?" duma, szros 400 forint miatt.
Aztán csodálkoztok, hogy miért nincs nőtök, pedig szentül meg vagytok győzödve róla, hogy mekkora jó parti vagytok, mert kedvesek vagytok, meg ti nem veritek meg a nőt.
Elmesélem, nekem is volt ám csoró jancsim egyszer. Soha nem hozott nekem semmit, sem virágot, sem egy szelet csokit, semmit. Eljött hozzám, én meg főztem neki, sütöttem neki, csináltam a kávékat neki. Munka után ezt még, saját pénzből. Szerintetek hányszor vitt el hálából étterembe? Vagy hányszor vásárolt be nekem mondván, hogy mennyit eszik nálam? Segítek: egyszer sem. Ha meg nála voltunk, akkor rendelni kellett, de persze, szigorúan mindenki magának fizetett, alapanyag volt, egy kenyeret kenhettem magamnak, aztán ennyi. Igen, hamar elhagytam, és kösz, elég volt. Persze, én voltam az anyagias. :D
Mindenki formás, csinos és ápolt nőt akar itt magának, de egy szál virágot nem vennétek nekik, mert egyből azt lesitek, hogy ti mit kaptok cserébe. Aztán értetlenül nézitek, hogy jön egy igazi férfi, aki képes gondoskodni a nőről, néha elvinni egy vacsorára, venni neki egy szép ékszert, csak úgy, szeretetből, önzetlenül, mert boldoggá akarják tenni, és mellette még a pasi sem hal éhen, és egyből azt gondoljátok, hogy biztos a pénze miatt van vele. Holott az olcsó jancsi is biztosan megvehetne egy szál virágot havi egyszer-kétszer, de belőle alapból hiányzik ez a gesztus, sőt, kikéri magának, mert ő ugye mit kap cserébe. :D Remélem, ilyenkor igazán férfinak érzitek magatokat. :D
csóró jancsid mennyivel jobb férfiak között külsőre, mint te a nők között? naugye.. :)
amúgy nem az egyszeri 400Ft-ról van szó, hanem hogy aránytalanul több költés jut a férfi félre, mint a nőre általában és ez a jelenlegi kiegyenlítődött viszonyok között nem fair szerintem
22-es, ez most több sebből vérzik. Szóval szerinted, ha egy pasi jobban néz ki, akkor neki nem kell fizetnie? "csóró jancsid mennyivel jobb férfiak között külsőre, mint te a nők között?". Akkor miért a nőket aranyásózzátok le, ha felmentitek a pasit, aki ingyenélősköik a nője pénzén, csak mert feltételezitek, hogy biztos olyan marha jó pasi volt?
Ugyanakkor a következő mondatodban meg már kikéred, mert hogy itt egyenlőség van: "aránytalanul több költés jut a férfi félre, mint a nőre általában és ez a jelenlegi kiegyenlítődött viszonyok között nem fair szerintem" - na, hát ennyi erővel a csaj biztos jól néz ki, és a te logikád szerint jár neki az ajándék, nem? Vagy ha a csajnak szeretne egy szál virágot, akkor egyenlőség van, ha egy pasit a nő etet rendszeresen, akkor az meg nem baj, mert a pasi jobban néz ki? LOL :D
"
22-es, ez most több sebből vérzik. Szóval szerinted, ha egy pasi jobban néz ki, akkor neki nem kell fizetnie? "csóró jancsid mennyivel jobb férfiak között külsőre, mint te a nők között?". Akkor miért a nőket aranyásózzátok le, ha felmentitek a pasit, aki ingyenélősköik a nője pénzén, csak mert feltételezitek, hogy biztos olyan marha jó pasi volt?"
mit nem értesz? azért viselted el, hogy szarul vagy tartva, mert sokkal jobban nézett ki nálad, felül választottál vele, ennyi :)
Hibátlan logika, 56%-os! :D
"azért viselted el, hogy szarul vagy tartva, mert sokkal jobban nézett ki nálad, felül választottál vele, ennyi" - pontosan! Aztán másfél hónap múlva kb. egy nap arra ébredtem, hogy már én nézek ki jobban, azon a napon szakítottam is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!