Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom sose vesz nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sose vesz nekem virágot vagy ajándékot! Miért?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem szeret?

22L és 21F

2019. nov. 12. 18:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Atyaisten... ha egy aranyásó vagy, akkor keress egy olyan faszit. Ennyire egyszerű. Ha nálad egy vágott virág jelenti a szeretetet, akkor borzasztóan szegényes a lelki világod. Vagy jó lenne instára posztolni, h #frommylove #mylove stb?
2019. nov. 12. 19:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet, hogy nem ajándékozó típus. Próbáltad már megbeszélni vele, hogy mit szeretnél, vagy csak várod, hogy magától találja ki?
2019. nov. 12. 19:41
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Ezért van az oldalon ennyi p.nát még nem látott "férfi" mert nem tud udvarolni, kedveskedni egy nőnek. Nektek kb. 500 ft meg 10 perc a virágboltba, de a csajok egy hétig melegszívvel nézegetek a szerelem zálogát. Aki azt mondta a kérdezőre, hogy aranyásó annak annyi esze lehet mint egy marék molylepképek
2019. nov. 12. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
ha pénzre mész miért nem keresel tehetősebbet? ja, hogy annyira nem vagy kelendő, hogy jómódú jóképű pasit találj, legfeljebb 50+os pénzes fószer esne le? ha-ha..
2019. nov. 12. 21:27
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
miért kéne a férfinak venni több dolgot, mint fordítva, ha már több a diplomás nő, mint a férfi és a bérek terén is egyenlőség van - ha nem vesszük a csak férfiak által végzett munkákat.
2019. nov. 12. 21:34
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

13-as tökéletesen igazad van.

Kedves Kérdező, valószínűleg más a szeretet-nyelve. Lehet, hogy az élet más területén bizonyítja, hogy szeret.....és persze a kommunikáció. Néha a szájukba kell mindent rágni, de előbb-utóbb rájönnek, hogy ha boldog a párjuk, ők is azok lesznek.

2019. nov. 12. 22:34
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a kérdést én is feltettem már, Velem szinte mindenki tök bunkó volt, hogy ez mennyire nem divat meg, hogy szánalmas vagyok stb. Nem értem miért? Főleg férfiak. Kicsit rosszul is esett, pedig nem vagyok sértődékeny típus.
2019. nov. 13. 01:52
 18/25 anonim ***** válasza:
40%

Nem csodálom, hogy ennyi szűz pasi van itt. A Kérdező nem beszélt valami költséges,időigényes ajándékról, hanem egy egyszerű, kedveskedő gesztusról....és már aranyásónak nevezték.

Fiúkák, lehet hőbörögni, támadni, fikázni, de érdemes lenne felfogni, hogy IGY MŰKÖDIK A PÁRKAPCSOLAT.

Nektek kell olyat nyújtani, ami érték egy nő szemében. Mi nők vagyunk a befogadó fél és, igen mi döntünk, hogy kapcsolatot akarunk- e veletek. És nem kényszeríthették ránk semmit. Egyetlen nőnemű lény, akivel ez nektek sikerült/ sikerül az, az édesanyátok.

Nézzétek körül az állatvilágban- és hagyjuk azt a kevés kivételt, ahol a nőstény udvarol a hímnek- minden hím kap talán nőstényt? Nem. És ennyi. Ha nem tudsz olyat nyújtani, ami kiemel a sok párosodni kész hím tömegéből, akkor elvesztek a génjeitek és pont.

És örüljetek, hogy vannak prostik.

Úgyhogy nőjjetek fel és vegyétek meg az a rohadt szál virágot és az a csésze kávét.

Ha pedig ez túl nagy áldozat egy nőért vagy annak megtartásához szükséges apró, kis gesztusért, akkor miről beszéltek??

Az intelligensebbje nem veszteget túl sok időt, hogy felfogja. Lehet széllel szemben pisilni, de minek.

2019. nov. 13. 09:18
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Hát márpedig én nő vagyok, de egyáltalán nem várok el tárgyi dolgokat a szerelmemtől. Jó beszélgetések, odafigyelés, egy kedves sms, hogy keres akkor is, ha én nem keresem... nekem ezek jelentenek sokat, a tárgyakkal nem tudok mit kezdeni, a vágott virággal meg főleg nem. A párommal, mielőtt összeköltöztünk volna, nem is volt "klasszikus" randink, sétáltunk, jártuk a várost egész nap, nem hiányzott valami kávézóban feszengés, ahol mindenki hallja, amit mondunk egymásnak. Ugyanakkor szerintem nekem ezek a dolgok ugyanazt jelentik, mint a kérdezőnek a virág vagy ajándék.

Szóval nem vagyunk egyformák.

2019. nov. 13. 10:48
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

A 19-es teljesen egyet értek.

Nem gondolom, hogy egy tárgy jobban kifejezné a szeretetet, mint a tettek.

2019. nov. 13. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!