Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog, amit párodnak mondtál veszekedés közben csak azért, hogy megbántsd?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 22:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy gyűlölöm és kár, hogy megismertem.

Természetesen rögtön megbántam, de a vita hevében mond hülyeségeket az ember.

Kérj bocsánatot és legközelebb figyelj oda mit mondasz.

2019. nov. 11. 07:47
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent vágtunk egymás fejéhez már 10 ev alatt.Nekem ami nagyon szívén ütött a ferjemtol: " ez nem nevelés amit te csinalsz". Ez nagyon rosszul esett,mert hiába van ő,ha nem vesz részt semmiben.
2019. nov. 11. 09:00
 23/30 anonim ***** válasza:
80%
Én pont tegnap kaptam egy poénosnak szánt beszólást, ami nekem nagyon rosszul esett. Meséltem neki egy régi történetet és hogy az mennyire jólesett anno. Rám bízták egy táskát amiben egy egész csoport értéke volt és azt találta mondani, hogy azért, mert tudta az illető, hogy nem tudok gyorsan futni. Utalva arra, hogy nem vagyok vékony. Ezzel tisztában is vagyok, de ott akkor rettenetesen szarul esett a dolog, ma sincs túl jó kedvem miatta. És azóta nem is beszéltünk, nem is keresett. Látszott rajta, hogy megbánta mert próbált utána poènkodni, de nem igazán voltam vicces kedvemben akkor már.
2019. nov. 11. 09:16
 24/30 anonim ***** válasza:
59%

azt hogy nem eleg hogy kinezetre egy 12 eves gyerknek jobb fizikuma van,hanem meg a szemelyisege is olyan unalmas sz...r hogy meg az anyja sem szereti,es nem is ertem hogy hogy a fenebe tudtam ot kedvelni.

mar nem vagyunk eggyutt.

2019. nov. 11. 13:35
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
"Bárcsak anyád inkább lenyelte volna". Nem vagyok rá büszke. Sosem tettem, mondtam olyasmit a párkapcsolataimban, amivel az egyértelmű szúrás, bántás, megalázás volt a cél. Ez valahogy kimaradt. Tudom, hogy sokszor a vita hevében pont az a cél, hogy bántson az ember és fájjon a másiknak, de én erre a legnagyobb ingerültségemben sem vagyok képes. Akkor egyszer tettem meg, az említett módon, viszont komolyan gondoltam. nem sértődött vérig, vagy dobott ki utána, szóhoz sem jutott. Viszont mivel ha nem is jó szavakkal és bántóan, de mégiscsak azt mondtam, amit tényleg gondoltam, nyilván eljöttem és befejeztem vele. Rég volt, jómagam azóta két gyerekkel házas, elmúltam 45, de sosem bántottam a kedvesem szándékosan semmivel. Faramuci módon, figyelmetlenségből, átgondolatlanul biztosan, hisz kicsit több mint 20 év van mögöttünk, de sosem volt cél, hogy odaszúrjak, bántsam, lássam, ahogy fáj neki. Örülök neki, hogy nem jutottam eddig el, azaz a kapcsolatunk nem jutott oda. félreértés ne essék, ne gondolja bárki, hogy emiatt magam jobbnak, többnek érzem, ugyan, dehogy, emberből vagyok, esendő, mint itt mindannyian. Valahogy mégis ez az a terep, ahova én nem akarok kocogni menni, ha mégis, akkor többet nem futok haza.
2019. nov. 11. 14:41
 26/30 anonim ***** válasza:
73%

Készültünk egy jelmezes buliba. Az volt a cél, hogy nagy legyen a hasa és hát amúgy is pocakos de az öltözéke még jobban kihangsúlyozta. Erre kicsúszott a számon, hogy úristen mekkora hasad van.

Másnap valami kajás beszélgetés volt erre azt mondtam neki, hogy hú de felted a hasad. Erre ő : ne kóstolgassam mert ha ő elkezdi egy hónapig sírni fogok. Tudom, hogy ez nem csúnya beszólás, mégis nagyon rosszul esett. Végigfutott az agyamon, hogy tényleg képes lenne annyira megbántani?

2019. nov. 11. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Fontosabb neki a szar kocsija mint én.(imádja a kocsiját, minden pénzét, ideje felét arra fordítja de már elegem volt, hogy kásodik éve úgy kezdődik a nyaralás, hogy na mielőtt indulnánk még valamit csinálnak rajta.)
2019. nov. 11. 18:14
 28/30 anonim ***** válasza:
17%
.
2019. nov. 11. 18:48
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Meg érdemli amit az apja tett vele.(bántotta kiskorában azóta is issza a levét)

Soha. A büdös. Életbe. Nem. Kellett. Volna. Ki mondjam.

Gyűlölöm magam emiatt

2019. nov. 11. 21:03
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Hú, szerintem van egy pár. Mindketten tüzes személyiségek vagyunk, úgyhogy akarva-akaratlanul is néha mondunk olyna csúnya dolgokat, amin utána csak pislogunk.

Egy-két gyöngyszem tőlem: Olyan vagy, mint a szüleid (ez így nem hangzik túl durvának, addig amíg az ember meg nem ismeri a szüleit...), ez egyértelmű bántás volt.

Még helyesen se tudsz fogalmazni, mire vered magad akkor?

Nem is csodálom, hogy nem lettél vezető, itthon is csak játszod a dominánst, de kiröhöglek.

Szóval igen, durvákat mondtam neki, de ő is. Pl. hogy elmebeteg vagyok, nem csoda, hogy senki nem szeret, ilyesmik.

Fogalmam sincs így utólag, hogy hogy vészeltük ezt át. Durva volt leírni is.

2019. nov. 12. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!