Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amit párodnak mondtál veszekedés közben csak azért, hogy megbántsd?
Hogy gyűlölöm és kár, hogy megismertem.
Természetesen rögtön megbántam, de a vita hevében mond hülyeségeket az ember.
Kérj bocsánatot és legközelebb figyelj oda mit mondasz.
azt hogy nem eleg hogy kinezetre egy 12 eves gyerknek jobb fizikuma van,hanem meg a szemelyisege is olyan unalmas sz...r hogy meg az anyja sem szereti,es nem is ertem hogy hogy a fenebe tudtam ot kedvelni.
mar nem vagyunk eggyutt.
Készültünk egy jelmezes buliba. Az volt a cél, hogy nagy legyen a hasa és hát amúgy is pocakos de az öltözéke még jobban kihangsúlyozta. Erre kicsúszott a számon, hogy úristen mekkora hasad van.
Másnap valami kajás beszélgetés volt erre azt mondtam neki, hogy hú de felted a hasad. Erre ő : ne kóstolgassam mert ha ő elkezdi egy hónapig sírni fogok. Tudom, hogy ez nem csúnya beszólás, mégis nagyon rosszul esett. Végigfutott az agyamon, hogy tényleg képes lenne annyira megbántani?
Meg érdemli amit az apja tett vele.(bántotta kiskorában azóta is issza a levét)
Soha. A büdös. Életbe. Nem. Kellett. Volna. Ki mondjam.
Gyűlölöm magam emiatt
Hú, szerintem van egy pár. Mindketten tüzes személyiségek vagyunk, úgyhogy akarva-akaratlanul is néha mondunk olyna csúnya dolgokat, amin utána csak pislogunk.
Egy-két gyöngyszem tőlem: Olyan vagy, mint a szüleid (ez így nem hangzik túl durvának, addig amíg az ember meg nem ismeri a szüleit...), ez egyértelmű bántás volt.
Még helyesen se tudsz fogalmazni, mire vered magad akkor?
Nem is csodálom, hogy nem lettél vezető, itthon is csak játszod a dominánst, de kiröhöglek.
Szóval igen, durvákat mondtam neki, de ő is. Pl. hogy elmebeteg vagyok, nem csoda, hogy senki nem szeret, ilyesmik.
Fogalmam sincs így utólag, hogy hogy vészeltük ezt át. Durva volt leírni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!