Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amit párodnak mondtál veszekedés közben csak azért, hogy megbántsd?
Mikor stresszes időszaka volt keveset szexeltünk kb 2 hónapig, egyszer elmentem barátnőkkel iszogatni, berúgtam és részegen felhívtam olyan hülyeségekkel, hogy ha ő nem kíván akkor hazamegyek majd olyannal aki igen... stb.
Nyilván nem tettem semmit, fogalmam sincs miért mondtam neki ilyeneket, borzasztóan bánom.
22L
"Mintha én tehetnék arról, hogy te egy kerti törpe vagy."
Nem egy sértődékeny ember, nehezen is lehet kihozni a sodrából, de a magassága miatt mindig is benne volt egyfajta tüske. Láttam rajta, hogy ezzel nagyon összetörtem, valóban rosszul is éreztem magam. És egyébként nemsokkal később tényleg be is következett a szakítás, ha nem is konkrétan emiatt, de ez is vastagon szerepet játszott benne.
Nagyon durva kardinális horderejű nem volt. Beszólogatások voltak, de nem emlékszem rájuk, valószínű kiégtek, megoldódtak ezek a vita végére, vagy közvetlen utána nem sokkal.
Viszont az ő részéről már voltak durvább megnyilvánulások, amikre emlékszem, de nem úgy, hogy akkor ez valami tüske bennem, amit azóta is hordozok.
F
"Azt hiszem, a 9-es odaver mindenkit eddig."
Tehát szerinted hasznos volt leírnia a választ, mert hasznos volt. Akkor miért áll 0%-on?
Én sokszor visszamegyek még zöldet adni, mert lelkiismeret furdalásom van, hiába nem értek egyet. Sajnos sokaknak örömet okoz gyűlölködni a piros kézzel.
Azt kérdezd meg magadtól mikor értékeled, hogy megérte elolvasnod az adott választ? Ha igen, akkor zöld. A 9-es írta a legdurvábbat, ez igaz. Ha az általad is legkeményebb választ 0-ára pontozzátok, azzal azt fogjátok elérni, hogy üres, semmitmondó válaszokat fogtok látni egész nap.
Soha semmit nem mondok neki azért, hogy megbántsam. Persze ettől még van, hogy olyat mondok, ami sértő neki, de azt nem szándékosan teszem (nekem így jött át a kérdés)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!