Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább dolog, amit párodnak mondtál veszekedés közben csak azért, hogy megbántsd?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 22:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
22%
Ki sem férne, ha le írnám.
2019. nov. 10. 22:58
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Mikor stresszes időszaka volt keveset szexeltünk kb 2 hónapig, egyszer elmentem barátnőkkel iszogatni, berúgtam és részegen felhívtam olyan hülyeségekkel, hogy ha ő nem kíván akkor hazamegyek majd olyannal aki igen... stb.

Nyilván nem tettem semmit, fogalmam sincs miért mondtam neki ilyeneket, borzasztóan bánom.

22L

2019. nov. 10. 23:02
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Én semmi olyat nem mondtam neki amit megbántam volna. Eddig ő se. A mai sem volt kifejezetten durva, csak valahogy betalált. Egész nap bútort szerelt, próbálta összerakni a szekrényt. Kérte, hogy segítsek. Tudja ő is hogy én maximálisan ügyetlen vagyok ilyenekhez, egy csavart se tudok rendesen meghúzni. Ez is lett az odamondogatás tárgya, hogy nem húztam meg eléggé. Én erre természetesen lecsaptam a csavarhúzót hogy akkor nem érdekel, megyek inkább vacsorát csinálni. Az ő válasza erre: "jó menj, azt legalább valószínűleg meg tudod csinálni" Nyilván ideges volt mert az egész délután ráment a bútorszerelésre, de hangsúly ahogy mondta, nem esett jól.
2019. nov. 10. 23:13
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer kicsit verugtam, es felhuzott es lequrvaztam. Nagyon megbantam 3 napig lestem minden kivansagat. Aztan megfogadtam soha tobbet nem beszelek igy vele. Bar hevesebb vigaban volt, hogy kicsit felemeltem a hangom, de soha nem mondtam ra ilyen vsunyat azota.
2019. nov. 10. 23:28
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mintha én tehetnék arról, hogy te egy kerti törpe vagy."

Nem egy sértődékeny ember, nehezen is lehet kihozni a sodrából, de a magassága miatt mindig is benne volt egyfajta tüske. Láttam rajta, hogy ezzel nagyon összetörtem, valóban rosszul is éreztem magam. És egyébként nemsokkal később tényleg be is következett a szakítás, ha nem is konkrétan emiatt, de ez is vastagon szerepet játszott benne.

2019. nov. 11. 00:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, a 9-es odaver mindenkit eddig.
2019. nov. 11. 00:12
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva kardinális horderejű nem volt. Beszólogatások voltak, de nem emlékszem rájuk, valószínű kiégtek, megoldódtak ezek a vita végére, vagy közvetlen utána nem sokkal.

Viszont az ő részéről már voltak durvább megnyilvánulások, amikre emlékszem, de nem úgy, hogy akkor ez valami tüske bennem, amit azóta is hordozok.

F

2019. nov. 11. 00:22
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Elköltözöm a gyerekkel együtt .. Ami pedig olyan nyomot hagyott bennem az ő részéről az pedig az volt hogy rá vágta hogy Veled biztos nem marad a gyerek. Azóta 1000x megbántuk de akkor is megmaradt.
2019. nov. 11. 00:56
 19/30 anonim ***** válasza:
70%

"Azt hiszem, a 9-es odaver mindenkit eddig."

Tehát szerinted hasznos volt leírnia a választ, mert hasznos volt. Akkor miért áll 0%-on?

Én sokszor visszamegyek még zöldet adni, mert lelkiismeret furdalásom van, hiába nem értek egyet. Sajnos sokaknak örömet okoz gyűlölködni a piros kézzel.

Azt kérdezd meg magadtól mikor értékeled, hogy megérte elolvasnod az adott választ? Ha igen, akkor zöld. A 9-es írta a legdurvábbat, ez igaz. Ha az általad is legkeményebb választ 0-ára pontozzátok, azzal azt fogjátok elérni, hogy üres, semmitmondó válaszokat fogtok látni egész nap.

2019. nov. 11. 01:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Soha semmit nem mondok neki azért, hogy megbántsam. Persze ettől még van, hogy olyat mondok, ami sértő neki, de azt nem szándékosan teszem (nekem így jött át a kérdés)

27F

2019. nov. 11. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!