Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egy sokkal fiatalabb nővel kötött szoros barátságot. Van okom aggódni?
Amúgy én azt tenném ebben a helyzetben, hogy megnyugodjon a lelked -miután a párom jogosan rombolja a bizalmat a kapcsolatunkban (azzal, hogy olyat tesz/tett, amit én alapvetően nem tennék, plusz mert tudom, hogy nem őszinte és ilyen sokat lóg mással-, hogy adott napon elkérném tőle a telefonját és visszaolvasnám az említett messenger üzeneteket. Különös tekintettel az említett utolsó nap felé.
Ha nincs vaj a füle mögött, odaadja, te megnyugszol. Ha nem adja oda, utána már felesleges.
Novemberi a kérdésed, de láttam, nem olyan rég újra írtál ide a fejleményekről.
A kérdésedre válaszolva úgy gondolom, volt rá okod aggódni, illetve az, hogy a lány utolsó munkanapján késő estig ott volt vele és részegen ment haza, hát... Nem túl bizalomgerjesztő. Az előttem válaszolók javasolták a messenger üzenetek elolvasását, arról mit gondolsz kérdező? Egyáltalán biztos vagy benne, hogy mindentől függetlenül nem tartják a kapcsolatot? Azóta történt valami? Nem vészmadárkodni szeretnék, de az egész gyanús.
Nehéz ügy, mert úgy tűnik megszerette a csajt, belehabarodott. Mintha kötelék alakult volna ki közöttük.
Hasonló helyzetbe kerültem, végül elváltunk a (volt) férjemmel, bár más okok is közrejátszottak. Először azt hittem csak múló vágy és fellángolás, de olyan szeretet és ragaszkodás alakult ki kölcsönösen (szintén kb 30 éves volt a másik nő, a férjem pedig 50), hogy basszus azóta is együtt vannak. A házasságunk már haldoklott, de amíg nem kezdeményeztük a válást, elmondása szerint nem feküdtek le, de az érzelmi megcsalást nem tagadta, beleszeretett a csajba.
Azóta én is találtam valakit, aki megbecsül és szeret. Jobb, hogy így alakult.
Régi ugyan a kérdésed de csak most találtam meg. Esetleg más is volt már ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!