Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egy sokkal fiatalabb nővel kötött szoros barátságot. Van okom aggódni?
:( Szegény... Sajnállak tényleg.
Kívánom, hogy túljuss ezen. Biztosan megcsal vele, sőt rosszabb, mert szerelmes belé. Ezt nem nagyon lehet visszafordítani. De légy erős, vond kérdőre, hagyd el és élvezd, hogy ha pár hónap múlva sírva keres meg és beleröhöghetsz az arcába, hogy így jártál apukám.
Sajnálom, kérdező. :(
Azt hiszem nem helyes, -mert alapvetően mindenkinek magának kellene tudnia a határokat, meddig mehet el-, de nagy ritkán mégis kérheted a párodat, hogy valamit ne tegyen, mert nem oké... Ez tipikusan ilyen helyzet.
Volt egy picit hasonló helyzetem a párommal ( én is 28 vagyok, nálunk is vannak hullámvölgyek), bár itt egy baráti társaságból, felületesen megismert lányról volt szó, akivel 1-2x beszéltek.. Pont ez volt a mentsége is, hogy csak "barátkozik"..
Egy hozzám hasonló, nagyon csinos lányról van szó, tudom, hogy az esete is. Én már az elején meghúztam a határt, ő is elkezdett hirtelen intenzíven "barátkozni", chatelni a lánnyal messengeren, kávézni invitálta nem egyszer, meg alapból eléggé érdeklődött felőle...
Kivártam, de a lány nem igen akart barátkozni úgy vettem le, nem is találkoztak...
Bennem ez elég maradandó tüske volt, mind tudjuk mi jön le a helyzetről így kívülről, és azt is tudom, mennyire nehéz elhinni annak aki benne van, hogy valóban erről van-e szó, főleg ha sok éve vagytok együtt.. :(
De továbbra sem gondolom, hogy egy felnőtt férfi simán barátkozni akarna, ha ilyen szintű érdeklődést tanusít a lány iránt, mint amit te is írsz..
Én szakítani akartam, bár végül még együtt vagyunk, mert nem akarta, hogy vége legyen, plusz valóban az utóbbi időben nem volt az igazi a kapcsolatunk, én is hibás voltam ebben.
Viszont nekem erről ő hazudott, és régebben egyszer már volt ilyen.., úgyhogy magam sem cselekedtem utána példaértékűen, de ebbe most nem megyek bele.
Lényeg a lényeg, hogy ezek a fene nagy "barátkozások" férfi és nő között ( pláne férfi részéről, ahogy én is tapasztaltam mindig eddig), általában nem sima barátkozások..
Én viszont már voltam 50 éves, szóval a szex messze nem volt kulcskérdés, a kitartottság meg még annyira sem, komoly nőt nem pénzzel lehet meghódítani. ( Amúgy sincs)
A hódítás maga a varázs, az mozgatja a pasit.
Van okod aggódni, mert vele tölti minden idejét, nem veled.
Szóval, kb. mintha nem is volnál.
Nekem egyszerű volt, mert nem is már feleségem.
Szóval ő már nagyon kifelé megy a házasságból, csak nem meri.
Nem vagyok híve az őrmesterkedésnek, de határozottan választás elé állítanám.
Ez így egy sodródás, a sehova, ennél már az is jobb, ha most teszitek egyértelművé a dolgot. Ha veled marad, szar lesz neki, azt is tapasztaltam, ha váltok, szar lesz neked.
Jó megoldást nem látok, de ez a lehető legrosszabb állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!