Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egy sokkal fiatalabb nővel kötött szoros barátságot. Van okom aggódni?
Szerintem jogosan gondolhatod azt ...
Igazából. Én férfiként hasonlóan voltam. Mármint a barátnőm megismerkedett egy sráccal és nagyon jól elvoltak. Én ennek örültem, a barátnőmnek nem volt szinte egy barátja sem, gondoltam szükség van arra is. Meg jó fej is akartam lenni, körülöttem mindenki féltékenykedett én meg úgy voltam vele, hogy minek. Aztán hipp-hopp, kiderült, hogy megcsal vele.
Persze ez nem törvényszerű, de sajna ma ez a világ. Nem lehet megbízni a másikban, nincsenek már értékrendek. Persze valamilyen szinten bízol benne, de ez a történet kinek ne lenne fura? Gondoskodni, meg kedveskedni egy vadidegennek. Na ne vicceljünk már. Gondoskodjon rólam és kedveskedjen nekem, ha nem igazán tud mit kezdeni magával.
A férjed biztosan akar valamit, kérdés a lány hogy reagál. Ha tényleg jóban van vele, akkor kétlem hogy egy 28 éves nő csak úgy ilyen szoros kapcsolatba kerülne egy 50 éves férfival, csak mert törzsvendég volt és beszélgettek. Semmi értelme. Munkaidőn kívül miért foglalkozna vele?
Ahogy viselkedik a férjed, az is nevetséges. Állandó jelleggel a nyakán lenni, hívogatni és akár zárásig mászkálni hozzá nem a normális kategória. A vérszerinti lányoddal se csinálsz ilyet, ha már a lányos hasonlatot használta. Az érme másik fele hogy nem titkolja el előled, de ettől még fura az egész.
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor te pokolian egyszerű nő vagy.
Segítek: Kifugázná a 28 éves FELNŐTT NŐ fingóját a palid!
Ennyire nem lehetsz naiv és egyszerű (ostoba)
Hogy van-e okod aggódni? :D
Jót nevettem köszi. :))
Súgom halkan a férjed fülig beleesett a csajba, és vagy megdugta vagy meg akarja... szóval van még kérdésed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!