Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan anyagias a magyar lányok többsége?
Környező országokban ahol jártam-keltem nem tapasztaltam ezt a fajta attitűdöt.
Mi lehet az oka?
12:14!
Környező országokhoz tartozik pl.: Lengyelország is és ott teljesen más a hozzállás.
A lengyel lányok tényleg sokkal kedvesebbek, nem annyira anyagiasak, mint a magyarok, de az ukránok és moldávok még a magyaroknál is rosszabbak. Minél inkább kilátástalannak érzik a nők a jövőjüket, annál inkább a férfiaktól várják a megoldást, egy gazdag barát, férj személyében.
A dél-kelet ázsiai lányok is anyagiasak, de legalább csinosak és kedvesek is, a magyarok, meg csak simán pénzéhesek, és mellette még bunkók is.
Egy svéd, vagy norvég nő ugyanakkor nagyon öntudatos, mert megteheti, hogy egyedül éljen, anyagilag biztonságban van egyedülállóként is. Ezért határozott, kezdeményez a kapcsolataiban, de ha nemet mond, azt is ridegen, közvetlenül megmondja, ami riasztó lehet egy magyar férfinak.
Ezek a tapasztalataim.
És a magyar férfiak miért nem tudnak udvarolni? A környező országokban nem ezt tapasztaltam..Nem csoda, hogy a magyar nők bunkók amikor ha valaki egy picit csinosabb akkor elég csak végig mennie egy utcán és a folyamatos beszólásokat,cuppogásokat kell hallgatnia..
Undoritó.
Áh, szerintem nem azok.
Három évig volt egy barátnőm, iszonyatos mennyiségű pénzt elszórtam rá, és mégis elhagyott valaki másért :S
Úgyhogy inkább csapd le egy gazdag srác kezéről, ha már ráunt a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!