Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér egy friss házasságba, hogy a férj a csinos recepciós lánynak küldözget olyan humoros mémeket, amiket én amúgy nem tartok viccesnek?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt, szeptemberben házasodtunk. Én már jeleztem, hogy ez engem zavar, és miért nem tudja a kollegáival/haverjaival kiélni az ilyen hülyeségeket, de ugyanúgy küldözgeti, aztán learchiválja, hogy ne lássam. (ha az ő telefonjával fotózok amit aztán átküldök magamnak rendszerint ott van a csaj, mint legutóbbi tevékenység) Engem rettenetesen zavar, én sem csinálok ilyeneket, pedig megtehetném, én is csinos vagyok. Én 30, férjem 28 éves egyébként.2019. nov. 6. 09:54
11/14 anonim válasza:
3-as és 10-es vagyok:
most látom, hogy a 10-es válaszban félreérthetően fogalmaztam meg - nem ment át soha ilyen jellegű flörtbe a dolog sem nálam, sem a páromnál, akkor lettem volna kiakadba, HA átment volna ilyen szintre.
12/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni,de az idióta vicceit nyilván azért pont ennek a csajnak küldi,mert bejön neki..magyarul már most félrekacsintgat,simán meg is fog csalni idővel
13/14 anonim válasza:
Hát azért neki küldi és nem neked, mert szerinted nem vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!