Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de nagyon hiányzik. Érdemes lenne kibékülni?
Nagyon-nagyon szeretem. De ma annyira összekaptunk. Azt vágta a fejemhez, hogy semmit nem jelentek neki, nem lehet velem beszélgetni mert elmebeteg vagyok stb.
2-3 órával később már írt sms-t, hogy menjek el hozzájuk, de 9 után értem volna oda, és nem akartam ilyen későn zavarni. Felhívtam, és mivel nem mentem le, azt mondta ne is menjek már, hagyjuk egymást békén. :(
Tegnap még arról beszélt, hogy majd feleségül fog venni.
Megbolondulok úgy hiányzik. Az sms-re nem reagál, ha hívom kinyomja. nem tudom, lemenjek-e holnap reggel hozzá?
Nála van anyum kulcsa, mindenképpen találkoznom kell vala vmikor.
Megütött a köcsög? Kibelezni, megmérgezni, felnégyelni, leszúrni, felgyújtani, elvágni a torkát, megtaposni, kiherélni, atomot neki, nem kötelező ebben a sorrendben.
34/f
Gondolom még nagyon fiatal vagy... :)
1 nap... Úristen. Hát menj le hozzá, amúgy meg úgyse fogod kibírni hogy ne menj le....
Amúgy 9 után nincs még későn. Én ha megbeszélni valóm lenne a pasimmal, akkor hajnali 3-kor is átmennék, főleg ha ő hív...
Amúgy meg ez a topik 18 év felettieknek szól. Tudom, hogy leszarod, de ez az igazság. És pont azok miatt, akik ilyen kérdéseket tesznek ide fel. Most ezért lehet lepontozni...
Melyik felkegyelmu ütnek meg egy lányt? A lányokat szeretni kell!:)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!