Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolat működhet úgy, hogy páromat soha nem hívom meg magamhoz?
Én is voltam ilyen helyzetben.
Mi a suliban ücsörögtünk, jó időben parkban sétáltunk, vagy egy kávéházban forrócsokiztunk.Elmentünk együtt strandra, a szülők tudtak arról,h van barátom,és sosem kettesben mentünk strandra,mindig volt velünk valaki.Volt,h hugi is eljött,vagy néhány haver.Így könnyebben elengedtek.Én is 17 éves voltam ekkor.
Kerek perec elmondtam a fiúnak,h mi a gáz,és ő meg megértette.Egy jó fél évig egyikönk sem mutatta be a másikat a családjának.Végül 10 hónapig tartott a románc.
Szerintem ez ne legyen akadálya a dolognak.
nálam is volt ilyen helyzet..lehet hülyén fog hangozni, de én a párommal 2 évig voltam együtt, és nem volt fent nálunk. Ez komolya. Szüleim tudták, hogy van, barátom tisztában vol vele, hogy kik a szüleim, de nm hoztam fel soha a körülmények miatt. Viszont most jön a de! Én igensi azt javasolnám, hogy nyugodtan mutasd be otthon, legyetek kicsit nálatok is. Előbb utóbb úgyis at kell esni rajta, ha komollyá válika dolog. Én is féltem tőle, mert nálunk rendszeres a veszekedés, de túléltem:). És az új párommal immár 10 hónapja boldogan együtt vagyunk. Most sem visszük túlzásba az itthonlétet, inkább náluk vagyunk. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!