Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem lehet vele szakítani! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet vele szakítani! De már nem bírom! Mondjátok meg, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Elegem van a barátomból, egyszerűen olyan hülye, h minden meggyőződése h én szítom a vitát. Úgy adja le a dolgokat, hogy el is higyjem h én vagyok a hülye!

Mikor már bepöccenek, akkor adok neki egy kis pofont, erre megszorítja a kezem, és minden érzékeny helyen, pl. az ütőérnél, hogy őt ne ütögessem, mert megbánom.

Ha mondom, hogy szakítottam veled, akkor olyan, mintha semmi sem történt volna. Szinte egy árgyként kezel, és kirángat az ajtó elé, mikor megy el, hogy kísérjem őt ki.

Ha mondom, hogy ne hívjon, akkor is hív.

Ha nem veszem fel a telefont, vagy letiltom a számát, akkor eljön ide személyesen.

Ha én nem is, anyám mindig beengedi őt, mert azt mondja majd mi lerendezzük egymás között.

Aztán bejön, és mondja, hogy hülye voltam, és h miért? miért kell ezt csinálni? jó hülyének lenni?

Ilyen értelmetlen kérdéseket ró fel.

Egyszerűen nem lehet vele szakítani, pedig már nem is szeretem, csak úgy, mint embert!..vagy nem is tudom..lehet hogy csak megpróbálom őt nem szeretni, és azért tűrök el neki sok mindent.

Ő nem ilyen volt, megváltozott.

Sokszor van a barátaival is, ha meg éppen nem, akkor jön kínozni engem.

A barátainak beadja h milyen köcsög vagyok.

Az ágyban is szar! Kár, h vele vesztettem el..

Nem tud felizgatni, de elvárja h én legyek mindig mosolygós, szexi és izgassam fel!

Rettentő önző is, ha kiverem neki, vagy lesz*pom, azt élvezi, de velem nem csinál semmit!....

:(:(:(

1 éve szenvedek ebben a helyzetben. Még fiatal vagyok, élni akarok!!! Már egyszer szakítottam vele, de addig-addig zaklatott, még visszajöhetett hozzám, és én meg majdnem idegösszeroppanást kaptam miatta....

segítsetek:(

2010. júl. 17. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Óó hát az nincs is messze.1 órára lakok onnan.Minden esetre előbb próbáld meg a leírtakat.
2010. júl. 17. 19:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy szám hogy dumáltak.

Amúgy azért kérdeztem, mert velem is ez a helyzet. A barátnőmmel gyakran össze veszek, sajnos 90%-ba jogosan. Normálisan belekezdek, vagy tárgyilagosan, és besértődik, pedig én csak megbeszélni szeretném. Egy problémát ha felvetek, és összeveszünk rajta, 1 hónap múlva felhozhatom megint éremben megbeszélni, hogy talán el is fogadja. De akkor jön az, hogy ő bizony nem fog változni.

Szóval az ilyenek miatt kérdeztem.

2010. júl. 17. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Amúgy a srác többi viselkedése valóban nem jó, és ha nem szereted, küld el nem túl szép szóval. Ha belegondolsz, úgy megutál, és előbb elfelejt, így nem fog annyit szenvedni miattad. El szoktam néha gondolkodni, hogy vajon a kedves, vagy a kegyetlen szakítás-e a jobb? Persze sose lennék képes valakit kegyetlen módon elküldeni, kivéve olyan esetben amiben te vagy.
2010. júl. 17. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajna itt már durvább eszközökhöz kell folyamodni,a kultúrált ember tudom a lehető legnormálisabb módon válik meg a másiktól,így sem jó még annak se a helyzete aki szakít,de az ilyen gyökereknél nincs kímélet.Add a tudtára a lehető legdurvább módon hogy nem akarod őt,mert mittudom én szar az ágyban stb stb gáz dolgokat amik megtörik a Férfiasságát s talán 1életre kiábrándúl.Légy közönséges a társaságában,beszélj csúnyán légy igénytelen mind viselkedésben mind külsőben,távol állnak tőlem is az ilyenek de kell hogy vmi kiábrándítsa belőled 1életre.Fordúlj ki önmagadból ha kell,válts arculatot.Ha minden kötél szakad akkor jelentsd fel zaklatásért!Nem tudok így hirtelen mást tanácsolni.:S
2010. júl. 17. 19:58
 15/20 anonim ***** válasza:
mondd neki hha mégegyszer keresni mer,feljelented!
2010. júl. 17. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:
nem értem , hogy miért nem támogat anyukád. szerintem nézd meg a hogyan veszítsünk el egy pasit 10nap alatt és gyűjts ötleteket
2010. júl. 17. 21:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ráhívod a rendőrséget, csak felfogja.
2010. júl. 17. 21:05
 18/20 A kérdező kommentje:
láttam a filmet, és bevetettem pár hülyeséget, de csak nevet rajtuk:D:D meg h ő hülyén is szeret, bármit csinálok...
2010. júl. 18. 00:13
 19/20 anonim ***** válasza:
de te nem vagy hülye! ki tudok akadni az ilyen pasiktól akik ennyire lekezelik a barátnőjüket!!
2010. júl. 18. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom bizonyos Nők miért nem tudnak a sarkukra állni.Ha én nem akarok vkit akkor nem akarok.Nekem is volt hasonló kaliberű pasim,tudtam bunkó lenni s elhordtam mindennek ami csak a számon kijött.Pl:(finoman fogalmazok)életemben ilyen sz@r fickóval mint te nem voltam még,sz@r vagy az ágyban,egyszer se volt tőled orgazmusom stb stb..a legaljasabb dolgok..ráadásúl az én pasim agresszív hajlamú is volt 1szóval benne volt a pakliban h megüthet ezekre,de nem féltem tőle mert megvoltak rá a módszereim,de ha nem lettek volna meg rá akkor is!Legfeljebb irány a törvény!Zaklatás+testi sértés=elég kemény bünti jár érte.Ennyit erről,elküldeni lazán b*nkón.Nem nagy dolog:Paztán álljon fejen vagy akármi lesz@rom.26/L
2010. júl. 18. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!