Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azért szakított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azért szakított, mert egyedul akar lenni. Szerintetek visszajön?

Figyelt kérdés

Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre a parkapcsolatommal kapcsolatban. Baratommal 3 eve lennenk egyutt novben, iden kezdett a SOTE-n es azota megvaltoztak a dolgok.

Elotte rengeteget voltunk egyutt, nagyon sok programot csinaltunk, rengeteget hulyeskedtunk, nevettunk, bunyoztunk, mindent amit csak el lehet kepzelni. Nagyon boldogok voltunk, egyutt terveztuk a jovonket, ugy volt hogy jovore osszekoltozunk bent Bp. En. Az elso perctol kezdve tudtam hogy o nagyon kulonleges es a kapcsolatunk is az, minden nagyon sokaig szinte tokeletes volt. Mindig beszeltuk hogy sosem hagyjuk el egymast, tenyleg orokke szeretni fogjuk egymast, szinte viccnek vagy ostobaságnak szamitott, ha arrol beszeltunk szakitanank a jovoben vagy ez ne igy lenne. Aztan elkezdodott az egyetem, es o bekoltozott kollegiumba (nem minden napra) rengeteget kellett tanulnia, mi prdig nagyon sokat veszekedtunk az en hulyesegeim miatt mert nagyon bezartam ot, feltekeny voltam, o nem foglalkozott velem annyit es kedvetlen volt, szomoru. Vegul miutan tobbszor is komolyabban osszevesztunk es szakitott nagyon csunyan, aztan megbanta miutan beszeltunk es en nem adtam fel, koszonte hogy megmentettem a kapcsolatunkat, megbeszeltuk hogy megoldjuk egyutt es szeretjuk egymast. Majd ujra osszevesztunk egy hulyesegen miattam, es ujra jott ez a “szakitas” azt hittem olyan mint a tobbi. Rahagytam kivetelesen, miutan eleg egyertelmuen, idegesen kijelentette hogy nem akarja ezt es fogjam fel. Majd irtam egy levelet neki, amiben leirtam hogy mennyire sajnalom es megvaltozom most tenyleg! Es működni fog a hulyesegem nelkul. Azt mondta ker ket napot hogy atgondolja. Kozben beszeltunk messengeren, de nagyon fura volt, amilyenmeg soha. Az elejen meg irta hogy puszi, meg Mano, aztan mar nem. Vegul talalkoztunk, hogy megbeszeljuk, es o azt mondta ugy dontott, arra jutott hogy nem tudjuk ezt szerinte mashogy megoldani, csak igy hogy o egyedul lesz, ’ert egyedul akar lenni. Azt mondta a harom ev alatt sok mindenbol kimaradt, emberi kapcsolatok (miattam), onfejlodes (ami most tort ra az uj elete miatt), de szeret. De magaval akar foglalkozni, sodrodni az elettel, amit hoz. Nem tartozni senkihez, felelosseget vallalni, hogy nem ferek bele az eletbe es nem is akarja hogy beleferjek, mert 100%osan akar csinalni mindent es ha nem tudja ettol rosszul erzi magat (egy kapcsolatot is). Azt is mondta, lehet hogy rajon par nap vagy het mulva hogy ez egy hulyeseg volt es vissza jon hozzam (ezt tobbszor is momdta), de nem akar hamis igeretekkel hitegetni. Mert szeret. Szerintetek vissza fog jonni hozzam? Ha hianyoznom neki. Van meg esely hogy megmentsuk ezt a kapcsolatot? Azt tudni kell rola, hogy nagyon kivan. Az osszes hobbijat fel akarta adni meg mellettrm is hogy csak a tanulasrs koncentralhasson, de o nem ilyen. Egy nagyon kedves, figyelmes, vicces, szines fiu. Igaz hogy nagyon okos es fontosask neki a sikerek, de nem CSAK ennyi o. Nagyon ketsegbe va esve, az egyetem miatt is hogy hiaba tanul egesz nap akkor sem er a vegere. Sokszor mond meggondolatlan dolgokat, amiket aztan megban, konnyen ketsegbe esik.19/L

2019. okt. 30. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Még valamit:

Minden kapcsolat által is építkezik, formálódik az ember.

Amikor az egyiknek vége, akkor új utat nyit egy másik felé, de már sok-sok tapasztalattal.

A fontos, hogy a tanulásban mindig lépjen előre az ember, hasznosítsa a tapasztalatait saját magával kapcsolatban, mit kell másképpen csinálnia, mi az, amiben fejlődnie kell.

Érett, felnőtt ember nem mászik bele a másik aurájába, hagyja kiteljesedni, hagyja, hogy űzze a hobbijait, tanuljon, építse a kapcsolatait. Akkor őt is be fogja vonni a baráti körébe, egy idő múlva viszi magával.

Úgy a férfiaknak, mint a nőknek is, nagyon fontos, hogy külön férfi/nő baráti köre legyen, akikkel időnként találkozik. Akinek megvan a saját "köre", annak hiányozni fogsz. Ha állandóan nyúzod, szemrehányásokat teszel, totálisan magadhoz akarod láncolni, akkor ki akar törni, mert mindenben korlátozod.

Több ilyen kapcsolatnak voltam a famíliában, ismeretségi körben szemtanúja. Volt, amelyik odáig fajult, hogy a férjét még a testvérével sem engedte egyedül leülni egy sörre, mindenhova utánatelefonált, totális ellenőrzés alatt tartotta. Egyszer csak szépen robbant, mint az atombomba.

2019. okt. 30. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már.. az a része, hogy most egyetem, meg orvosi így-úgy, csak kifogás. Nem egy ember van, aki orvosi mellett is tud komoly kapcsolatban lenni, ha akar.
2019. okt. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!